Я зрозуміла що питати далі щось не сильно варто, щоб необразити нікого (хоча ніяк не розумію чим я могла образити віруючих людей, невже тим що хотіла більше дізнатися

Lesya написав:Я півгодини потратила, щоб все це перечитати і хочу вставити свої 5 копійок.
Якщо уявити, що тут дописувачі герої коміксу, то кого ви бачите?
Дехто схожий на мавпочку з закритими очима і вухами, дехто на сову з закритими очима, дехто на наляканого зайчика, хтось супергерой, що порятує і допоможе, хтось суддя....... одним словом прикольно виходить.
олеся написав:Якщо взяти до уваги те що використання контрацептивів чи ПСА і не бажання відмовлятися від цього в майбутньому є великим гріхом, то виходить що більшість людей не можуть йти до сповіді, тому що після сповіді всеодно користуватимуться цим??? Чи я не правильно зрозуміла???
Лада_Ладочка написав:Вибачаюся перед модераторами за те що чимось образила. Вроді невинне питання задала, а у відповідь про те що на голову не потрібно вилазити(((((
Лада_Ладочка написав:Перебоала сіх знайомих і малохнайомих людей, яких вважаю віруючими і більш менш практикуючими християнами, більше трьох дітей немо ні в кого. Невже вони так ідеально знають ППС??? Мало віриться в це.
Лада_Ладочка написав:Такі думки в голову приходиь погані, типу я сама винна, треба було шукати собі чоловіка, віруючого, практикуючого християнина, а не такого який ходить до церкви і до Сповіді для годиться.
Лада_Ладочка написав:[mod]Тема прейменовується. Бажаючих дізнатись більше про ППС, тощо загляньте в Розділ "Архів" . Для того, щоб підняти тему з Архіву зверніться до модератора. Дякую[/mod]
Я зрозуміла що питати далі щось не сильно варто, щоб необразити нікого (хоча ніяк не розумію чим я могла образити віруючих людей, невже тим що хотіла більше дізнатися) та все ж скажіть будьте добрі, де той архів, щоб можна було б бодай почитати
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей