Глобальні оголошення!

Перший прикорм: хто, коли, чим і як?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Перший прикорм: хто, коли, чим і як?

Повідомлення irinka » 18 січня 2012, 11:31

Думаю дітки все випльовують, те що пробують перший раз :o не залежно від того, що саме вони їдять :? мій синочок картоплю довший час не хотів їсти, кривився від цвітної капусти, кефір теж випльовував, а зараз ці продукти їсть нормально :гуд:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення flower » 18 січня 2012, 11:33

моя не випльовує нічого, просто першу ложку кривиться і довго смакує в роті, шоб поняти чи добре чи нє.
Значить просто доця Лореляй не готова була ще до нової їжі.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dashko » 06 березня 2012, 19:29

А я навіть не памятаю, що першим їли мої діти. Просто з певного віку (після шести місяців) стала дозволяти їсти зі своєї тарілки, просто дуже маленькими дозами.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення lylochka » 25 березня 2012, 16:19

Ми починаємо з супчика з картопельки, морквочки і цибульки. Поступово ввожу рис і житньо-пшеничний хліб. Все це перемелене на блендері. Починаємо так за порадою педіатра. Наступним кроком планую введення кисло-молочної продукції
lylochka Офлайн

Повідомлення Романівна » 02 квітня 2012, 15:53

у мене з першою донею прикорм починався у 5.5 місяців, оскільки маму гамати вона не хотіла. починали з кабачка, поступово вводили все інше за кольоровою ознакою і було все як книжка пише)
з молодшою все по інакшому - дитина до 6 міс. була виключно на гв, а коли спробувала вводити прикорм, то виявилося, що вона не хоче абсолютно нічого, окрім грудей. тому я перейшла на так званий педагогічний прикорм. як результат - ми і далі в основному на гв, а з дорослої їжі спробували вже практично все (в межах розумного, звісно) по трошки і тоді, коли дитина сама хотіла і брала ручками з тарілки. і дитина сита, і мама спокійна)
ЗображенняЗображення
Вокзал бачив більше щирих поцілунків, аніж ЗАГС. А стіни лікарні, можливо, чули більше щирих молитов, аніж церква
Романівна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 36 раз.
Подякували: 194 раз.
Діти: Антоніна - 02.02.2010

Христина - 24.06.2011

Повідомлення flower » 02 квітня 2012, 16:08

я писала в темі про зуби, шо моя дитина перестала їсти, а я перестала їй варити. надоїло те все викидати, мити потім ті банячки. їсть тепер також з моєї тарілки, а це каша гречана, рис і картопельки трошки даю як бачу шо хоче їсти, а я їм в той момент, ше творог і все. мясо пора би вводити, але раз зварила їй кролика окремо, то знову відмова від їди, а для себе я готую м'ясо з приправами то ж не даю. раз в день вона може чогось зі мною з'їсти, а так то мамине молоко в нас головна їжа. ще хлібчик правда любить
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 02 квітня 2012, 16:15

В мене менша також на педагогічному. Правда ми тільки тиждень як щось пробуємо їсти. Яблучко печене з мамою їла (яблука печені то тепер мій десерт, щоб менше солодкого їсти), картопляне пюре пробувала, гречка. Ну і гарбуз раз пекла, то їй сподобалося.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 02 квітня 2012, 16:16

flower написав:ще хлібчик правда любить

то напевно всі його люблять. Я часом шкірочку дам посмоктати, то вона аж трясеться за ним.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення ТАНЮША » 02 квітня 2012, 16:23

А я по Комаровському даю,почала з кефіру(вже 3 день).Синочку дуже подобається,аж плаче коли ложку від нього забираю і требує ще.А ротика сам як відкриває,старша так себе не поводила,а кривилась (а починали ми з яблучка і з барабольки).
ТАНЮША Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 13 раз.
Діти: ДІВЧИНКА І ХЛОПЧИК

Повідомлення Dribchuk » 02 квітня 2012, 21:31

В нас теж був педагогічний прикорм. Як основний докорм то давали кашу (почали з гречки, потім вівсянку, потім рис) - по тій причині що погано набирала вагу. Улюбленими, як не дивно, стали овочеві пюре домашнього виробництва. Фрукти їла не дуже. А як дали спробувати мясо то взагалі Аня стала справжнім мясоїдом))) навіть тепер спершу виїсть мясо, тоді овочі ну а в кінці решта.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Прикорм

Хто зараз онлайн