Pipochka » 13 січня 2013, 22:53
А я купляю йогурт фірми Vivo (Київський інститут молока), йогуртницю маю, але вже не використовую, бо попробувала наступний метод:
Беру 1 л.молока, кип"ячу, потім воно охолоджується, виливаю закваску (розбавляю теплою водою), виливаю у літрову банку і залишаю у кастрюльці з теплою водою наніч. Зранку йогурт готовий!!! Деколи не виходить, то потім повторно в теплу воду, і обов"язково виходить!!! А влітку взагалі не ставлю в теплу воду, просто залишаю наніч в кухні. Ось так відпала потреба в йогуртниці.
забула дописати, один флакон я використовую багато раз (більше 10...не рахувала), хоч там написано, що тільки 2 рази. Просто надбираю 2-3 ложки з попереднього йогурту і заливаю теплим молоком ітд....
Востаннє редагувалось
Pipochka в 13 січня 2013, 23:00, всього редагувалось 1 раз.