Ми точно запалимо свічки і виключимо що можливо. На площі точно не буду, треба уроки робити:(
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
я була на театральному майдані на акції. нас прийшло четверо. свічки виклали у вигляді цифри 60, тобто 60 с = 1 год. вітер страшенний, свічки задував. були мидесь 25 хв. замерзли і пішли додому. підходило кілька людей питатися, що ми робимо. провели інформаційну бесіду для населення про Годину Землі.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
а я не знала про акцію, от прочитала тут вперше, а виявляється то вже 6 років таке існує. дуже сподобалось офіційне відео шо ксана виставила. Жалко шо не показують по телебаченні, мало про це говориться у ЗМІ, потрібно людей більше інформувати.