Модератор: irinka
irinka написав:Віденське печиво
Інгредієнти:
Цукор - 50 г
Масло вершкове - 100 г
Сіль - 1 щіпка
Яйця курячі (жовток) - 1 шт
Борошно - 150 г
Горіхи за бажанням терті в тісто
Джем (смородиновий, вишневий, полуничний)
цукрова пудра
ванілін
рецепт:
Змішайте борошно, ванілін, цукор, вершкове масло, сіль і яєчний жовток. Замісити тісто, розділити його на дві половинки, одну прибрати в холодильник, другу - в морозилку приблизно на годину. Далі, на деко викласти ту частину, яка з холодильника. На тісто викласти будь повидло, або джем (у мене три види). Дістати другу частину тесту з морозилки і на велику терку натерти зверху. Випікати до готовності. Можна посипати зверху цукровою пудрою.
krapk@ написав:irinka написав:вже тісто холодиться. А ск. приблизно пекти і при ск.градусах???

трошки затовсті в мене вийшли і не дуже хрумтять, можливо того що тісто запухке
(наступного разу замішу тугіше) завтра до чаю на сніданок попробуємо, бо ще гарячі. Ще раз дякую за рецептик 


Повернутись до Солодкі рецепти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість