Глобальні оголошення!

Новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Новини України

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2012, 12:18

от була інфа по телебаченню що молодий відомий актор Петренко що знімався у фільмі водитель для Вєри,також в юності хлопця вбив ,вимагаючи якийсь борг,і нічьо,цвіте та пахне
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення krapk@ » 16 березня 2012, 14:16

хто має гроші тому всі закони писані-чим ви обурюєтеся? таке кругом і всюди, на жаль!!! Просто живемо не знаємо що навколо на людях експерименти ставлять. А безневинному попасти до лап мєнтовських, то такі признання виб'ють. Маєш гроші, можеш хоч через день переїжджати людей, бити морди кому хочеться.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Shalimar » 29 березня 2012, 10:42

Померла Оксана Макар.................
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення КлубНіка » 29 березня 2012, 10:49

Нехай спочиває в мирі...
КлубНіка Офлайн

Повідомлення irinka » 29 березня 2012, 12:45

Нехай спочиває з Богом :sad: ....всеодно мучилася бідолажна і після того, що з нею зробили не змогла б нормально жити....
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення flower » 29 березня 2012, 13:07

шкода... так довго боролася за життя! Але так значить мало бути...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення олеся » 29 березня 2012, 13:46

Жаль її. Молода ще зовсім... Життя тільки починалося...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення ksana » 27 квітня 2012, 19:02

УГКЦ закликає молитися за постраждалих від вибухів у Дніпропетровську
У Дніпропетровську сьогодні прозвучало 4 вибухи. За попередньою інформацією постраждало 27 осіб. Всі вибухи пролунали в центрі міста. Вибухові пристрої були закладені в урнах.
Міліція порушила кримінальну справу за статтею «теракт».
За словами заступника голови СБУ Володимира Рокитського, поки що ніхто не висував жодних вимог і погроз у зв'язку з вибухами у Дніпропетровську.
Після вибухів у місті розпочалася справжня паніка, мобільний зв'язок майже перестав працювати. На вулицях міста з'явилися БТР. У блогах та соцмережах люди намагаються з'ясувати, що сталося насправді, і чи все в порядку з їхніми близькими та друзями.
Від імені Блаженнішого Святослава та Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви до українців звернувся Секретар Синоду Єпископів УГКЦ Владика Богдан (Дзюрах). Він висловив співчуття усім постраждалим внаслідок вибухів у Дніпропетровську та запевнив у молитві. Усіх вірних закликали «до ревної молитви за нашу улюблену Батьківщину та до активної солідарності із постраждалими від вибухів в Дніпропетровську.»
Також в УГКЦ засудили терористичні атаки. «Церква рішуче засуджує будь-які прояви насильства та посягання на людські, Богом дані, права і свободи. Людське життя – недоторканна цінність, тому жодні рації: чи то політичного, чи економічного чи будь-якого іншого характеру, не можуть виправдати цього жахливого злочину проти невинних людей», - йдеться у звернені.

Інтерфакс подає однак найновішу інформацію про 27 постраждалих, з яких 25 - госпіталізовано.Водночас, як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в силових структурах, 12 людей госпіталізували в стані середньої тяжкості, одному з них роблять операцію з ампутації руки.
Як повідомляється на сайті відомства, в результаті першого вибуху поряд із трамвайною зупинкою "Оперний театр" у центрі Дніпропетровська близько 11:50 постраждали п’ятеро людей, яких із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні ім. Мечникова.
Унаслідок другого вибуху, що пролунав на вул. Столярова біля кінотеатру "Батьківщина" і монтажного технікуму о 12.30, постраждали семеро осіб, зазначають у відомстві.
У результаті третього вибуху, що пролунав у Дніпропетровську о 12.45 у парку ім. Лазаря Глоби, постраждали двоє людей, зазначають у МНС.
Також у відомстві заявляють, що з'ясовують наявність потерпілих і обставини четвертого вибуху, який стався в районі оперного театру в центрі Дніпропетровська близько 13.00, - поряд із місцем першого вибуху.

ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення flower » 27 квітня 2012, 22:10

рідко новини читаю, але почула плітки Збаразькі і незнаю вірити чи ні. але певне просто так би не говорили.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення гра з вогнем » 27 квітня 2012, 22:12

я_в4ора_теж_4итала,_хотіла-тебе_спитати_4и_ти_щось_знаєш
але_закрутилася_щось

то_таки_плітки?
4и_дійсно_бійка_з_стріляниною_була?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей