Глобальні оголошення!

Що тільки не колять під час пологів :(

Що тільки не колять під час пологів :(

Повідомлення Olya_lya » 16 березня 2012, 01:52

Лікар не Бог, але роботу свою має виконувати ідеально, тому що працює із людським життям!
Вагітність була зразковою, аналізи в нормі, ні токсикозу, набряку ніг, тонусу і т.п.,одним словом почувалася прекрасно і була щасливою. Води відійшли над ранком, чисті як вода, що я не одразу второпала. Переймів чи якогось іншого болю не було. Подзвонила лікарці (наперед домовилася), сказала приходити, поки вона ще на зміні. І тут я зробила велику помилку, що послухала. Тому що, щоб не чекати, вкололи стимуляцію, так як переймів ще не було і я за 1,5 години народила. Пам'ятаю, все було дуже швидко. Декілька потужних перейм, тоді потуги.
В результаті внутрішні та зовнішні шви, сказали місяць не сідати. І найбільш печальніше - придушена дитина.
Я не насолодилася материнством сповна, тому що займалася тільки лікуванням, масажами, хвилювалася, чи буде повноцінною. За матеріальну сторону і не згадую.
Але ми виграли! І тепер я просто живу і чую слово мама по 100 разів на день і це для мене велике щастя.
Але при нашій медицині ще довго не зможу наважитись на ще одну дитинку.
Ось так, трішки легше стало на душі.
Olya_lya Офлайн

Re: Наші пологи (розповіді)

Повідомлення irinka » 16 березня 2012, 10:11

Olya_lya написав:Лікар не Бог, але роботу свою має виконувати ідеально, тому що працює із людським життям!

Olya_lya тобі просто лікар такий попав :impossible: якби попалась нормальна відповідальна людина(шкода, що зараз таких дуже мало :sad: ) то думаю все могло б бути інакше.
Olya_lya написав:За матеріальну сторону і не згадую.

Воно й зрозуміло, лікарка в той час просто думала як забрати свої чесно зароблені гроші і спокійно закінчити зміну. Дякувати Богу, що хоч з дитиною все добре :():
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Olya_lya » 17 березня 2012, 00:40

Та справа в тому, що платиш ті гроші, і не малі, і заплатив би ще, якби знати що це принесе бажаний результат.
Olya_lya Офлайн

Повідомлення flower » 17 березня 2012, 10:13

Olya_lya невже ви не знали що таке стимуляція? Чому ви на неї погодилися? Я наприклад добре знала на що іду і коли мені запропонували, не відмовилася, бо надоїло і не було сили лежати мучитися, а результату ніякого. Хоч і стимуляція не скажу, що сильно помогла пришвидшити процес в мому випадку, лише біль посилила.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Olya_lya » 17 березня 2012, 19:38

Та вони мені навіть не сказали, що колять. Коли я запитала, то повідомили, що так треба і назвали назву препарату, яка мені була, як не фахівцю, невідома.
Моя подружка народжувала пізніше і в інших лікарів, то їй стимуляцію кололи 3 рази, а говорили що дають обезболююче. Дитина в неї народилась трішки менша за мою, десь 2500, а порвала її настільки, що до 2-х годин її шили (з її слів).
І якщо би хотів поскаржитись, то завжди в них будуть правельні відповіді і один одного покриють.
Olya_lya Офлайн

Повідомлення irinka » 17 березня 2012, 20:53

Olya_lya написав:І якщо би хотів поскаржитись, то завжди в них будуть правельні відповіді і один одного покриють.

Так, шкода що в нас всюди така халатність :scare: причому лікарю нічого не докажеш, бо він завжди правий :dash: :dash: :dash:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення олеся » 17 березня 2012, 21:07

Треба мабуть знати ще до кого йти....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення pan_kotskyy » 17 березня 2012, 21:25

Olya_lya написав:Та вони мені навіть не сказали, що колять. Коли я запитала, то повідомили, що так треба і назвали назву препарату, яка мені була, як не фахівцю, невідома.

мені сказали, коли питала, що колять вітамінки для дитини... я як дурепа повірила; тепер думаю, а крім мене ще комусь "вітамінки для дитинки" кололи?
думаю, що то ніякі не вітамінки були, а пришвидшувач процесу... теперечки на "вітамінки" вестись не збираюсь...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення олеся » 17 березня 2012, 21:30

pan_kotskyy написав:пришвидшувач процесу

А є якісь уповільнювачі процесу??? Чоловік хоче ще дитину (але це не зараз) то я чомусь думаю що як наважуся то народжу по дорозі в пологовий....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення pan_kotskyy » 17 березня 2012, 21:35

олеся написав:А є якісь уповільнювачі процесу??? Чоловік хоче ще дитину (але це не зараз) то я чомусь думаю що як наважуся то народжу по дорозі в пологовий....

Є і уповільнювачі :wink: деякі лікарі теж цим гарно користуються, коли вночі спати хочуть :wink:
Я б не давалася на уповільнювачі... хіба б знов задурили :dash:
А що, такі швидкі пологи були, то може краще вдома, щоб не в дорозі?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей