Глобальні оголошення!

Ще раз про Г.В. Висновки, спостереження, ситуації...

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Я в шоці!!! Ще раз про Г.В.

Повідомлення Naya » 10 червня 2010, 09:16

kamisia написав:а де то ЖТ??? бо шото я на крапці його не бачу....

не побачиш.
то закрита зона - жіноча територія.
там самі "свої", щоб туди попасти, треба модератору з дівками переговорити, чи тебе впустити чи ні..ага....
Бо всяких перехожих туди не пускають :D
мені закрили доступ, бо я давно туди не заходила, і як мені сказали - "мертвих душ" повидаляли.
та фіг з ним. хотіла почитати, але добре шо нема доступу - менше нервів горітиме :D
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Re: Я в шоці!!!

Повідомлення happymami » 10 червня 2010, 13:13

гра з вогнем написав:підфорум на крапці, він закритий. тому не можу винести пост сюди.
отакево. .

якшо чесно, то я й не знала. шо пости не можна копіювати. :???: Хистина, а то є десь в правилах? я шось провтикала? Бо я би взяла тай скопіювала собі сюди :???: Навіть би й не думала шо то шось протизаконне...
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Naya » 10 червня 2010, 13:33

Дівчатааааа!!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
То шо нема молока, зникло, пропало, то я вже чула..не дивуюся, часом навіть розумію.
Розумію, що жінка не розібралася, і не хоче....
но сьогодні...сьогодні... :dash: :dash: :dash: :dash:
сьогодні я почула в парку від однієї мами, що годувати грудьми на вулиці то негігієнічно, і для неї взагалі - противно...

чого люди, ЖІНКИ, так думають??
чому? через шо? яка тому причина?
я от навпаки милуюся як дітлахи гамають цицьку...
то так мило, так ніжно..я б фоткала, фоткала, то такі моменти красиві....таке єднання мами та дитини....
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення kamisia » 10 червня 2010, 13:46

годувати грудьми на вулиці то негігієнічно
а давати з пляшки суміш то гігієнічно???? ГВ ж стерильне!!! Ото ти Лесь сьодні класно погуляла!!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Dashko » 10 червня 2010, 13:46

Nelya написав: То думаю собі, може і справді при таких обставинах, на нервовому ґрунті молозива не було? :???:

Звичайно, такі стреси негативно впливають на стан жнки. :( Але прямого звязку з наявністю грудного молока тут немає. Якщо жінка нервується, перестає вироблятися гормон оксітоцин, що відповідає за виділення молока. Але достатньо жінці розслабитися і все прийде в норму.
Якщо мова йде про нехватку молока, варто поцікавитися, як саме організоване грудне годування (як часто годують, чи є нічні годування, як дитина прикладається до грудей) і як мама розуміє, що в неї немає молока (про це має свідчити лише тест на мокрі пеленки). А далі вже можна про щось детальніше говорити.
Так само і в молозивний період, треба не чекати поки зявиться молозиво :) , а часто прикладати дитину до грудей.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення гра з вогнем » 10 червня 2010, 16:03

ну це типу як підзамкові записи виносити. мені так здається.
закритий запис, то хай закритим і залишається, а потриндіти можна і про закриті записи :phone:
раптом там якась особиста інформацію, яку автор б не виніс на обговорення у відкритому розділі. обіди почнуться...

а так, що бачу, про те говорю. зачепило мене, я і тринджу. чесно, в перше, бачу таку необізнаність в організації грудного годування, й загалом такі блоки щодо гв.
все, що не так у догляді за дитиною приплітається до того, що дитина амає молочко. :fool3: :crazy:
і щось мені підказує, що це я просто в рожевих окулярах і такого більшість. то тільки мені комп'ютерному черв'яку, здається, що все у нас райдужно.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення _viki_ » 10 червня 2010, 17:26

Моя знайома відмовилась від ГВ бо як вона каже нехоче щоб в неї груди обвисли, тому категорично проти :shock: (на щастя мені не доводиться часто з нею спілкуватись)
Внеї двоє дітей і обох вона не хотіла (це найбільше шокує, що мала молочко і свідомо нехотіла) годувати грудьми. Вона навіть не задумується що через пару років її груди ітак "відвиснуть :dash:
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення mala-karta » 14 червня 2010, 01:18

_viki_ написав:Моя знайома відмовилась від ГВ бо як вона каже нехоче щоб в неї груди обвисли, тому категорично проти :shock: (на щастя мені не доводиться часто з нею спілкуватись)
Внеї двоє дітей і обох вона не хотіла (це найбільше шокує, що мала молочко і свідомо нехотіла) годувати грудьми. Вона навіть не задумується що через пару років її груди ітак "відвиснуть :dash:

от я теж в шоці від таких. Ну буде вона старою бабою з обвислими цицьками, то хоч би згадала як дитя цицю гамало, тепло би на душі стало... Дурна вона, що ж тут сказати...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Галина » 15 червня 2010, 13:56

Ви знаєте, дівчата, в мене родичка одна малого навіть до двох місяців не догодувала, казала, що молоко пропадає і навіть не намагалася за нього боротися. Та і взагалі, мені здається, що та дитина більше потрібна її мамі ніж їй самій. Може так не гарно про людей думати. Але я хоч і не часто їх бачу, ні разу не бачила, щоб вона того малого на руки взяла, пригорнула до себе чи хоч усміхнулася до нього.
Вона, бачте, в депресії після родів була і взагалі на дитячий плач не реагувала, лежав той малий в ліжку і плакав, а вона сиділа і в вікно дивилася таким туманним поглядом. Жах!!! :scare: :scare:
Хто хоче дітей грудьми годувати, той боротиметься з усіх сил, а кому того не треба, той навіть розуміючи всю користь, буде казати, що то зло. І нічого ми не зробимо... :unknown:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 15 червня 2010, 13:58

А про обвислі груди, то в мене навіть чоловік каже: "А жінці груди для чого? Для того щоб дітей годувати!!! І взагалі, ми чоловіки вас не за груди одні любимо." Якщо так чоловіки говорять, то чого жінкам переживати???
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість