Ще додам, що в нас ще окрім кашки улюбленими стравами Іллюшки є:творог з фруктиками, мясо і то будь чиє:), картопелька, але тільки кусочками, бо пюре їсть гірше і голубчики з рису з мясом і сметанкою:)
у нас зараз найулюбленіша страва то пюре з йогуртом і будь - які супчики.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
єдине шо моїй дитині зараз смакує то хліб, а решта вже як місяць не їсть, тільки груди і хліб. Часом правда як їм гречку чи рис, то з'їсть пару ложок, а от овочеве і фруктове пюре навіть не варю, бо все викидаю. М'ясо теж ше не вводила по ті й же причині.
flower може зубчики у вас ростуть??? в мене мала переважно відмовлялась від їжі в такий період, та ми взагалі толком не їли десь до 1,7. о згадала нам завжди смакував кисіль.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
та ростуть, ростуть... але довго той процес тягнеться, перші в 5,5 міс вилізли, а тих верхніх ще нема, хоч бачу шо вже просвічуються трошки. Я тоже повязую то з зубами, може як вилізуть то знову почне їсти, надіюсь.
в нас далі сирррр - і з полуницею і медом, і з цибулею і кропом і просто сиррррррр
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.