Глобальні оголошення!

Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Модератори: олеся, Tajga

Re: Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 15:48

Я не порівнювала кількість тем про зігрівання птахів псів і дітей.

так, порівняння зробла я. дякую, що ти підхопила думку і розгорнула її.

Згідна і навіть це колись писала що в першу чергу варто піклуватись про людей,якщо їх існування гірще собачого.Але практично що мама в декреті може зробити для дітей потребуючих допомоги?

ти ж сама собі й відповіла
Он лєра бере хлопців з дитдому на свята,яммімамі хотіла чьось їй не дали ,але сам факт,збирали кошти на благод.ярмарці,деякі дівчата відвідують онкохворих діток ,волонтери ліля та її подруга само собою колосальну роботу проводять,правда не знаю чи форумчанами їх можна назвати,багато хто дає чи перераховує гроші тим хто просить і потребує допомоги,Русік і Ксана до миколая щось для діток онкохворих робили .Радмила ,здогадуюсь, робить багато для особливих діток.

хо4а я не говорила ні про кого конкретно, а лиш вказала на загальні тенденції
Тому гра вважаю ці твої закиди несправедливими.

це твоя думка, ямислю інакше, відштовхую4ись від тематики форумських обговорень.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 15:50

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:мова ведеться про те, що жінка, котра виношує дитину має право вирішувати як вона це буде робити.

Ми не противники того щоб жінка виношувала як їй хочеться,але нехай виносить,а не вбє.

так, а ви візьмете на себе тягар виховання дитини, її освіти та добробуту?
4и лиш бла-бла-бла, а далі діла нікому нема ні до жінки, ні до дитини?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 15:52

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:Перлинка, тут на форумі є вагітні. виставляючи такі картинку в першу чергу варто думати про інших а не про наочність до своїх ораторських навиків. особливо зважаючи на те, як тут возвишують перевагу суспільних інтересів над індивідуальними.

Вагітних кому зашкодило споглядання пршу вибачення,я про Вас просто забула

але не закрила я в хайд навмисно,аби матеріалісти та прихильники абортів не закривали і не відводили за звичкою очі ,надалі прикидаючись що не розуміють що живих! дітей рвуть на куски.

покищо прихильників абортів на форумі я не помітила
4и ти не для форум4ан картинку викладала?
то може варто її було викласти саме там ле тусують прихильники абортів, а не на материнському форумі?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 15:57

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:Голословлять хіба...
Ваша єдина можливість не призупинить конвеєр, а запустить ще потужніший конвеєр під назвою кримінальні аборти.

Ось тут можна прочитати, як хто не знає шо то таке: http://lib.rus.ec/b/69553/read
але краще не треба.
Бо страшнішим за аборт може бути тільки кримінальний аборт.

Гра ти вже як аргументи приводиш опуси писак-аматорів?

мені більше шкода невинних діток,які не мають вибору,за яких рідна мама ,яку вони б народившись любили більше всього на світі вирішує -не жити,аніж жінку від вибору якої залежить збереження та безпека як її життя так і дитини

тим більше знову ж таки абортованих дітей незрівнянно більше аніж жертв кримінальних аботрів,на які вони свідомо йдуть.

всі б були такими писаками аматорами...

жертвами кримінального аборту стають обоє, жінка та дитина, тому якщо тобі вдаютьься підрахунки, то незрівняно більше стане саме жартв кримінальних абортів.

щодо свідомо йдуть... я б не стверджувала так категори4но.
он скільки розвін4ань у церкві, а всі "свідомо" йшли.

а тут жінка у від4аї, тому "свідомих" абортів напевно в рази менше! жінка не має підтримки, тому йде на аборт.
потрібно не аборти забороняти, а надавати підтримку,тоді й забороняти не буде що!
а
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 16:01

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:як легко ви, противники абортів, прирікаєте живу повноцінну жінку, берегиню сім'ї, на смерть!

берегиня тут невірне визначення,берегиня береже а не позбавляється

ти знову забуваєш, що у жінки вже можуть бути діти, можливо під тиском "добрих" порад, вона дбає саме про народжених дітей, можливо під тиском благополу44я цих дітей, зважується на такий в4инок, бо не ба4ить іншого виходу.

найлегше осудити і назвати вбивцею! важе зробити так, щоб жінка мала альтернативу, щоб знала, що можливі інші варіанти, що допоможуть їй, дитині та дітям, і їй недоведеться йти побиратися з старшими дітьми і немовлям на руках.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 17 березня 2012, 16:02

мешканка написав:Тому не сама жінка несе тягар гріха а все суспільство в ньому потопає.
(Для прикладу: в Польщі аборти заборонені-де Польща а де ми...)

у польщі зросла кількістькримінальних абортів та перетинукордонів заради здійснення аборту.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 березня 2012, 23:45

гра з вогнем написав:
Перлинка написав:
гра з вогнем написав:мова ведеться про те, що жінка, котра виношує дитину має право вирішувати як вона це буде робити.

Ми не противники того щоб жінка виношувала як їй хочеться,але нехай виносить,а не вбє.

так, а ви візьмете на себе тягар виховання дитини, її освіти та добробуту?
4и лиш бла-бла-бла, а далі діла нікому нема ні до жінки, ні до дитини?

а хто за мене взяв тягар виховання ,освіти та добробуту моїх дітей?

якщо я можу нести цей тягар,чому інші не можуть,чи ,можливо не хочуть?якщо не хочуть-понесе держава ,суспільство ,яке власне фінансує інститут держави.А також окремі люди,готові цих діток любити як своїх.

Не всі ті хто робить аборт робить через злидні чи безвихідь. частіше це все лиш відмазки.Багато людей не хочуть мати більше 1,2 дітей ,лиш тому що бояться що старшій дитині не зможуть за таких обставин належної освіти забезпечити,або йогуртами щодня годувати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2012, 01:20

гра з вогнем написав:я брала активну у4асть ідеями та роботою для створення цього розділу

То це напевно надруквали на сайті малечі не погодивши з тобою?
Аборт – це переривання вагітності на строку, що не перевищує 28 тижнів. Це фактично убивство власної дитини. І нехай він ще зовсім крихітний, і лікарі називають його «плід», але це вже маленька людина.

Бо ти нам тут доказуєш ,що називаючи аборт вбивством ми займаємось маніпуляціями та підміною понятть

а називаючи тих хто робить аборти -вбивцями ,займаємось осудом

чи не ти нам доказувала на перших сторінках ,що плід не можна назвати живою істотою,а тим більше дитиною,людиною?

якщо чесно шось твої слова та вчинки тут і там не піддаються ніякій логіці
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2012, 01:24

гра з вогнем написав:покищо прихильників абортів на форумі я не помітила
4и ти не для форум4ан картинку викладала?
то може варто її було викласти саме там ле тусують прихильники абортів, а не на материнському форумі?

я помітила тих що вважають,що в окремих випадках можна ,для мене це тотожно прихильності в окремих випадках.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 18 березня 2012, 01:26

Що хіба хтось примушує картинки відкривати????Фото? Затягує в теми про аборти???
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей