олеся написав:гра з вогнем написав:не кожне вбивство є нелегальним.
А є легальні вбивства???
є
олеся написав:гра з вогнем написав:не кожне вбивство є нелегальним.
А є легальні вбивства???
олеся написав: є легальні вбивства???
мешканка написав:в стані алкогольного чи наркотичного сп"яніння
мешканка написав:Говорили вже про "приклад позитивного материнства" тут
Перлинка написав:Natalinda написав:На мене набагато краще враження б справив ролик де щаслива мама з дітьми, де вони обнімаються, радіють і мама каже "Як добре що ви в мене є, як добре що я вас народила, я не уявляю свого життя без вас, як я хочу щоб в мее було багато багато діток, бо з кожною дитинкою любов і щатя примножуються"
кхе,ніби ніхто ніколи таких роликів не бачив ,по телику повно реклами дитячої продукції такого плану
Багато потенційно бажаючих зробити аборт напевно навіть уміляються подібними картинками та знайомими у яких все гуд з материнством.І думають що колись і в них так буде ,але просто не зараз ,через кілька років,просто зараз невчасно ,бо треба ше те то й те то зробити,чи бракує того й того,от і все.І викинути з себе зародок життя всеодно що яйце збити на сковорідку.Майже впевнена що мало хто б з них навіть живе курчатко зважився розтолочити чи на шматки покраяти,хіба з голоду .Бо воно живе,а те що дитятко живе чомусь розуміння нема ,або не хочуть мати як правильно пише марі ,легче думати що то просто згусток крові та слизі .
гра з вогнем написав:Вихід - гарна програма агітації і підтримки материнства.
мешканка написав:Читати треба уважніше:Перлинка написав:Natalinda написав:На мене набагато краще враження б справив ролик де щаслива мама з дітьми, де вони обнімаються, радіють і мама каже "Як добре що ви в мене є, як добре що я вас народила, я не уявляю свого життя без вас, як я хочу щоб в мее було багато багато діток, бо з кожною дитинкою любов і щатя примножуються"
кхе,ніби ніхто ніколи таких роликів не бачив ,по телику повно реклами дитячої продукції такого плану
Багато потенційно бажаючих зробити аборт напевно навіть уміляються подібними картинками та знайомими у яких все гуд з материнством.І думають що колись і в них так буде ,але просто не зараз ,через кілька років,просто зараз невчасно ,бо треба ше те то й те то зробити,чи бракує того й того,от і все.І викинути з себе зародок життя всеодно що яйце збити на сковорідку.Майже впевнена що мало хто б з них навіть живе курчатко зважився розтолочити чи на шматки покраяти,хіба з голоду .Бо воно живе,а те що дитятко живе чомусь розуміння нема ,або не хочуть мати як правильно пише марі ,легче думати що то просто згусток крові та слизі .
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей