Глобальні оголошення!

А що модно весняно-літнього сезону???

Модератор: Yummy mummy

Re: А що модно весняно-літнього сезону???

Повідомлення Alisa » 11 січня 2012, 21:35

mavpusya написав:Alisa Тобі має сподобатись http://www.desigual.com Може щось здасться цікавим для твоїх образів. Хочу від них пару сорочок, ще б знижку побільшу :cry:

Мда... Речі дуже подобаються...
Але ціни зашибісь.
Я б за такі гроші без примірки ніколи б не купила... не ризикнула б .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення krapk@ » 11 січня 2012, 23:12

а я от би звідси прикупила дещо
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення irinka » 11 березня 2012, 23:34

Що вдягати тернопільським модницям цієї весни?
| +
Одяг яскравих, а також ніжних та приглушених кольорів буде в моді цієї весни. А ще, як у всі часи, актуальною залишається жіночність. Адже зараз пропагується вишуканість та легкість у одязі, розповіли професійні дизайнери, які нещодавно приїжджали до нашого міста на день моди.

А це дизайнер та мистецтвознавець з Києва Мирослав Мельник та сестри Ірина та Оксана Мурашки зі Львова. Також ці фахівці розповіли про розвиток модної індустрії в Україні.

- Бренд Murashka створює одяг поза часом, - каже Оксана Мурашка. - Це таке вбрання, яке можна одягти навіть через 10 років, витягнути з шафи сукню і вона буде актуальною.

Повернулася мода 70-х

Мода – швидкоплинна. Краще вибирати те, що вам личить, радить дизайнер. А стиль – це те, що залишається.

- Я б порадила всім бути стильними і свіжими, - каже вона. – Загалом цієї весни актуальні яскраві кольори. Модне також золото та приглушений зелений. Взагалі носіть побільше кольорів, не важливо, що в моді.

Свій стиль Ірина та Оксана Мурашки називають «ефектність от кутюр і практичність прет-а- порте».
- Може, це голосно звучить, просто речі треба помацати і глянути, - каже Ірина Мурашка. - Ручна робота – це те, що нас найбільше характеризує як українських дизайнерів. Ми не використовуємо українських мотивів у вишивці, але ми творимо її самі. Це також квіти, але більш вишукані, ніж у етномотивах.

Якщо говорити про моду, яку показали на подіумах, то є конкретні тенденції, додає Мирослав Мельник.
- Кольори досить приглушені, але ніжні, тому не погоджуся з колегами, - каже він. - Це колір морозива - ванільного, полуничного. Жіночність – безумовно. Ми вступили в епоху, коли до нас повернулися 70-ті роки – це постмодерн, де нема чіткості, де модно все змішувати - і різну довжину, і різні пропорції, і фактури.

Наприклад, у колекціях на літо-2012 в Парижі показали фактури з мереживом, об’ємними квітами, продовжує дизайнер.

- Але знову ж таки в українців свій менталітет, - каже він. - У нас все буде яскравіше, як і в італійців та росіян.

Загалом фешн-індустрія в Україні на стадії розвитку, і молодим дизайнером дуже важко кудись пробитися, погоджуються професіонали.
Мирослав Мельник розповів, що багато поїздив світом, був навіть на тижні моди в Індії.

- Зараз в світі все міняється, але, на жаль, чи навпаки, на щастя, бренди ще не заполонили нас, - каже він. - Це хороший стимул, щоб працювати самим, розвивати своє. І навчаючись чужого, не цуратись того всього, що у нас є найкраще.

Перш ніж потрапити на український тиждень моди, московський, лондонський, потрібно показати, де ви були до цього, продовжує Ірина Мурашка. А з чого починати, якщо ніде не був. Тому молоді дизайнери повинні брати участь у тижнях моди різного масштабу, аби набиратися практики.

- Потрібно показати покупцю, що є український одяг, аксесуари – якісні, хороші, створені спеціально під наш менталітет, - каже дизайнер. - До речі, українки одягаються не так як у Європі, вони дуже люблять наряджатися.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 16:05

кажуть отово модне чоловіче взуття
а вам як, нра таке на чоловіках?
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 16:09

ше в моді яскраві кольори і контрастні поєднання
мені подобається, але мені потрібно з тою палітрою кольорів сидіти, бо мій смак не дозволить так гарно підбірати поєднання кольорів :cry: :cry: :cry:

правда гарно виглядає?
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 16 березня 2012, 16:23

Чоловічі мені 5-ті сподобались. Думаю цього літа купити мужу в подарунок. Може спробує і сподобається. Або такі
Зображення
А кольорові блоки мені також дуже подобаються.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 16 березня 2012, 16:25

гра з вогнем написав:ше в моді яскраві кольори і контрастні поєднання
мені подобається, але мені потрібно з тою палітрою кольорів сидіти, бо мій смак не дозволить так гарно підбірати поєднання кольорів :cry: :cry: :cry:

правда гарно виглядає?
Зображення

ніііііііііі я б так не одягнулася
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Русік » 16 березня 2012, 16:29

гра з вогнем написав:кажуть отово модне чоловіче взуттяа вам як, нра таке на чоловіках?

Мені в принципі подобаються, але мій чоловік би таке не взув.

гра з вогнем написав:ше в моді яскраві кольори і контрастні поєднання

Дуже-дуже гарно! Мені нра! Але боюсь, що вона так гарно виглядає на подіумі і в глянцевому журналі. А на вулиці буде виглядати трохи аляповато - по крайній мірі на думку більшості перехожих. І треба добре знати міру, щоб не перетворитись на папугу.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 16:34

і мені так здається. то потрібно добре вміти кольори підбирати. щоб дійсно гармоніювало...

а взуття таке чоловіче мені шось не дуже. більше на жіноче схоже
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 16 березня 2012, 16:48

Я б носила один яскравий із іншим не яскравим. Коричневий із насичено-фіолетовим, коричневий із фуксією, Яблучно-зелений із темнофіолетовим, насичено-синій із не яскравим зеленим, насичено синій із не яскравим бурячковим і не яскравим зеленим, чи жовтим... Якось так

Щодо чоловіків, ще древні римляни носили сандалії. Цілком мужньо виглядає... А привертати до себе надмірну увагу лишній раз не хочуть, от і не носять. Принаймні мій. Хочу, щоб на морі поносив і сказав, що не зручно :) Там нема знайомих, щоб хтось щось не те подумав....
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей