Глобальні оголошення!

Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Модератори: олеся, Tajga

Re: Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 15:41

Перлинка написав:
а може весь сучасний світ підмінив поняття заради власної зручності та виправдання?

не думаю.
Як можна назвати неживим того у кого бється серце з перших днів ?

серце починає битися не з перших днів.

А якщо плід визнається живим,знчить припиняючи його життя ми його вбиваємо ,чи може не так ,прошу пояснити?

міркування в цьому напрямку доведуть до того, що перерваний статевий акт і менструації теж є вбивство. для чого ці маніпуляції?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2012, 15:57

гра з вогнем написав:
Перлинка написав:
а може весь сучасний світ підмінив поняття заради власної зручності та виправдання?

не думаю.

о ,звісно,це аргумент

Як можна назвати неживим того у кого бється серце з перших днів ?

серце починає битися не з перших днів.

18-тий ,25-ий день -це хіба не перші дні ?
і чи це настільки важливо?зазвичай коли роблять аборт-серце вже бється

міркування в цьому напрямку доведуть до того, що перерваний статевий акт і менструації теж є вбивство. для чого ці маніпуляції?

Окремо із яйцеклітини чи окремо із сперматозоїда не виросте людина
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 16 березня 2012, 16:14

Так перерваний статевий акт це ж гріх, хіба ні?
І наскільки пригадую то саме через те що він унеможливлює моливе зачаття, тобто теж вроді як вбивство розглядається....
Тре чеками мешканку вона мала б знати як то правильно
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2012, 16:19

це гріх ,але не вбивство

кого в такому випадку вбивають?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 16:21

Перлинка написав:
гра з вогнем написав:
Перлинка написав:

не думаю.

о ,звісно,це аргумент

звісно аргумент. на кшталт наведеного тобою аргументу: "а може весь сучасний світ підмінив поняття заради власної зручності та виправдання?"

18-тий ,25-ий день -це хіба не перші дні ?
і чи це настільки важливо?зазвичай коли роблять аборт-серце вже бється

звісно це не важливо. адже важливість мають тільки власні розмірковування противників абортів, їх домисли та переконання, а не наявний стан речей.

Окремо із яйцеклітини чи окремо із сперматозоїда не виросте людина

без метринського лона людина теж не виросте.
отож материнське лоно настільки ж не важливе і ним можна нехтувати? так виходить?
а якщо не можна нехтувати. то так само не можна нехтувати і сперматозоїдами з яйцеклітинами.
час бути послідовними.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 16 березня 2012, 16:22

гра з вогнем написав:мешканка, у нас, на щастя, церква відділена від держави.тому й насправді церкві не повинно бути діла до державних справ, а тим паче до особистих справ людей інших вірувань чи атеїстів.

Ну це ще питання кому "на щастя".... Як це не має бути діла? Мова йде про вибір державної мови? Чи про затвердження освітньої програми? Народ, мова йде про вбивства, щоденні вбивства дітей! Добре, що держава заборонила вбивство собак і відкриває карну справу в таких випадках...а то ж діти... Чи всі вже просто настільки збайдужілі що того не бачать! І при чім тут паралелі, які ти навела? Про який глечик йде мова? Про яку ювенальну юстицію? Нашо прирівнювати речі, між якими - прірва? Жінка і дитина-різні істоти, дитина (на будь якому терміні) не є "частиною мами" бо може мати навіть іншу групу крові, має інший набір хромосомів...Саме в момент злиття сперматозоїда і яйцеклітини утворюється нова людина, не схожа ні на кого іншого, зі своїми генами, талантами, успадкованими здібностями, тощо. І все, що з цього моменту ШТУЧНО перериває це життя є гріхом вбивства (то до чого тут менструація і ПАС?).
Вибачте, але якщо б всі думали так як я не було б жодного аборту, не було б жодної скаліченої дитячої долі...А мало хто думає так як я, тільки тому що Церква в нас відокремлена від держави.
Якщо людина не вірить в Бога, як єдиного творця життя, то всі доводи для неї-безпідставні.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення мешканка » 16 березня 2012, 16:26

Natalinda написав:Так перерваний статевий акт це ж гріх, хіба ні?

ПАС як і презервативи є гріхом проти подружньої чистоти і в деяких випадках може навіть трактуватись як неважкий гріх. (залежить від обставин)
Аборт (чи то конрацепртивами абортивними, чи рукою лікаря в лікарні) - є гріхом вбивства, спокутувати цей гріх неможливо і вважається одним із найважчих смертельних гріхів. Навіть не кожен священик має право дати розгрішення на сповіді з такого гріха (тільки з дозволу єпископа)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення гра з вогнем » 16 березня 2012, 16:29

Ну це ще питання кому "на щастя"....

суспільству на щастя і його розвитку.
Як це не має бути діла? Мова йде про вибір державної мови? Чи про затвердження освітньої програми? Народ, мова йде про вбивства, щоденні вбивства дітей! Добре, що держава заборонила вбивство собак і відкриває карну справу в таких випадках...а то ж діти...

добре що у нас всі так дбають про собак і про котів і про потахів.
годують їх і зігрівають.

і це на материнському форумі!

тем присвячених зігріванню дітей в рази менше!
можливо спершу потрібно створити умови в яких жінка сама не захоче робити аборт?

Чи всі вже просто настільки збайдужілі що того не бачать! І при чім тут паралелі, які ти навела? Про який глечик йде мова? Про яку ювенальну юстицію? Нашо прирівнювати речі, між якими - прірва? Жінка і дитина-різні істоти, дитина (на будь якому терміні) не "частиною мами" бо може мати навіть іншу групу крові, має інший набір хромосомів...Саме в момент злиття сперматозоїда і яйцеклітини утворюється нова ілюдина, не схожа ні на кого іншого, зі своїми генами, талантами, успадкованими здібностями, тощо. І все, що з цього моменту ШТУЧНО перериває це життя є гріхом вбивства (то до чого тут менструація і ПАС?).

мешканко не перекручуй. не вловила паралелі, так і скажи. але зайвого не додумай і очевидне не місіонерь.
мова ведеться про те, що жінка, котра виношує дитину має право вирішувати як вона це буде робити.
якщо ж ти вважаєш, що це рішення належить не жінці, а суспільству тоді тобі вперед до соціалізму. шкода лиш. що в країнах. які ще досі будуть світле майбутнє є обмеження на кількість дітей і позбавляються їх всіма можливими способами. теж суспільство вирішило.

Вибачте, але якщо б всі думали так як я не було б жодного аборту, не було б жодної скаліченої дитячої долі...А мало хто думає так як я, тільки тому що Церква в нас відокремлена від держави.
[/quote]
дійсно, чому ж так мало людей думають так як ти?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2012, 16:36

| +
Зображення

хіба не видно що це вже дитинка,людина тільки дуже дуже крихітна ?
хіба жінці,мамі не крається серце при вигляді подібних речей?

Як можна говорити що якісь права ,важливіші життя ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 16 березня 2012, 16:36

гра з вогнем написав:мова ведеться про те, що жінка, котра виношує дитину має право вирішувати як вона це буде робити.

ні. мова йде про те що аборт-має бути нелегельним, так як нелегальним є будь-яке вбивство.
гра з вогнем написав:чому ж так мало людей думають так як ти?

тому, що це дуже невигідно і важко так жити.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість