Нам дуже сподобалось, в тебе напевно якась особлива енергетика, бо мій Матвій сьогодні перший раз їв не вдома і перший раз заснув в слінгу! Ура! я так цього чекала!
Мирося, рада за вас з Матвійчиком. Мене таке, як консультанта з ГВ, дуже тішить

Поговорили ми з дівчатами, і рішили, що поки ще холодно можна зустрічатися по черзі вдома (кому виходить запросити до себе нашу маленьку форумівку). А потім потеплішає, то взагалі будемо більше часу проводити на вулиці.
Тепер давайте виберемо тему наступної зустрічі. Я пропоную робити по черзі: раз по дітках (слінгоносіння, ГВ, прикорм, висаджування та інше), а раз жіночі хоббі (кулінарія, рукоділля, вязання, ...). Цей раз була по слінгоносінню, то тепер має бути щось з хоббі.
Пропоную - "вязання слінгобус", якраз актуально для весни. Чи таке всі вміють вязати? .Пишіть, тоді свої пропозиції.
Наступна форумівка буде в Оксани (на Східному), але вона ще на початку тижня буде уточняти.
І ще пропоную перенести на четвер наші зустрічі. Щоб не співпадало з пле-групами, бо хтось може захоче і туди, і туди приєднуватися. І на котру годину, пишіть, було б зручно зустрічатися.