Глобальні оголошення!

Завдання Дня та мотивація на сьогодні!- відкрито для записів

Re: Завдання Дня та мотивація на сьогодні!- відкрито для зап

Повідомлення mari » 11 січня 2012, 10:24

Найбільш ввічливим днем у році є 11 січня, адже саме в цей день у всьому світі за ініціативою ООН та ЮНЕСКО відзначається Міжнародний день «дякую» (International Thank You Day)

Цього дня якраз час подякувати усім близьким та рідним, тим, хто є поруч із вами та тим, хто вам небайдужий. Психологи кажуть, що слово «дякую» — дійсно чарівне і здатне творити дива.

Слова вдячності здатні змінити наше життя на краще, бо вони налаштовують на позитив та покращують взаємовідносини. Проте, ці слова не радять вимовляти, коли людина знаходиться у роздратованому стані.

Слова вдячності – це знаки уваги, які здатні зігріти своїм теплом. Головне, аби «дякую» йшло від чистого серця!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 17 січня 2012, 00:46

«Нічого не зберігай для особливого випадку. Кожен день, який ти проживаєш, - це особливий випадок ".

Мені запам'яталися ці слова ... Вони змінили моє життя.

Сьогодні я більше читаю і менше наводжу порядки.
Я сідаю на веранді і насолоджуюсь виглядом, не звертаючи уваги на бур'яни в саду.
Я проводжу більше часу зі своєю сім'єю і друзями і менше на роботі
.

Я зрозумів, що життя - досвід, який варто цінувати ... І зараз я більше нічого не зберігаю: я кожен день користуюся кришталевими келихами, якщо треба, надягаю новий піджак, щоб піти в супермаркет; користуюся улюбленим одеколоном, коли хочу, а не тільки у свята.

Пропозицій, що починаються зі слів «Одного разу ...» або «В один із днів ...», не має у моєму словнику.Якщо це того Варто, я хочу бачити, чути і робити це зараз і тут.

Що було б якщо б мене не стало завтра?Це дрібні недосконалі справи, які заважали б мені, якби я знав, що мої дні полічені. Мене б дратувало, якби я не побачив друзів, з якими в один з таких днів повинен був зв'язатися. Дратувало б, якби я не написав листів, які хотів написати в один з цих днів. Дратувало, якби я не так часто говорив своїм близьким, як сильно їх люблю.

Зараз я

не пропускаю,
не відкладаю,

того що могло б принести в життя радість і усмішку.

Я кажу собі, що кожен день, кожна година, як і кожна хвилина, - ОСОБЛИВІ і більше ніколи не повторяться.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 03 лютого 2012, 14:22

Хоч 1 день побудьте таким радісним і пітримуючим. Вам це сподобається- життя стане кращим!

[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=EdKQHqk2bS8&feature=share[/youtube_code]
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 14 лютого 2012, 11:01

Надіюсь що ви такі передивились пепереднє відео.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 14 лютого 2012, 11:04

Сьогодні такий день, коли багато говорять про любов. Звісно було б чудово, якби ми не забували це робити щодня, адже :

Любов ? - ідеальний спосіб змінити інших людей на краще, навіть коли їхні серця наповнені гнівом і ненавистю. Безперервно даруючи їм свою любов, не відступаючи і не відаючи втоми, ви рано чи пізно достукаєтеся до їх сердець. На це може піти чимало часу, і не виключено, що від вас буде потрібно неабияка частка терпіння. Однак якщо наміри ваші бездоганно чисті, а любов і співчуття непохитні, ви неодмінно досягнете успіху.

Найромантичнішим знайомством вважається історія шотландця Джима Керша і норвезької дівчини Еккі Олсен. Як виявилось, стародавня морська пошта — пляшка з листом — може використовуватися не тільки для повідомлення про корабельні нещасні випадки. Джим Керш, коли йому виповнилось 15 років, написав листа, закрив його в пляшку і кинув у море, вказавши свою зворотню адресу. Пляшка пропливла 400 миль і опинилась на березі Норвегії, де її підібрала 14-літня Еккі Олсен. Вона написала Джимові відповідь, але відправила вже звичайною поштою. 4 роки вони листувалися, і коли нарешті зустрілися, в той самий день побрались.

..Ви знаєте, якщо людина любить--вона шукає можливості, якщо ні-вона шукає причини....Можна вірити чи не вірити у св.Валентина, можна бути прихильником або противником свята Валентина, але важливо, що це може бути ще однією можливістю (як мінімум!) сказати теплі слова і подарувати шоколадне сердечко)) І не одній людині!!! Хай навіть просто так!

?Ким є людина без кохання - кораблем з розірваним вітрилом, птахою із зламаним крилом в чужім краю, поетом, що згубив рифму, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю...

Закохуймося! У життя, у день, у працю, одне в одного!

Природа теж готується до дня закоханих
| +
http://www.mirpozitiva.ru/topics/topics39.html
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 22 лютого 2012, 13:38

Готуйте самі

Професор Курт Грей (Kurt Gray) з Університету Меріленда, США, зауважив, що пацієнти в лікарні легше переносять процедури і швидше одужують, якщо за ними доглядають медсестри, а їжа готується люблячими родичами. При цьому не має значення, наскільки в дійсності були добрі родичі або персонал, головне - щоб хворий був переконаний в їх добрих намірах. Подальше дослідження професора показало, що будь-яка їжа здається смачнішою, якщо випробовуваний думає, що вона приготовлена ??люблячими і турботливими людьми. Не дивно, вважає професор, що страви, приготовані мамою або люблячою дружиною, завжди високо оцінюються, а багато компаній користуються цією особливістю людського сприйняття, включаючи в рекламу продуктів образи мам і бабусь
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 23 лютого 2012, 08:26

Не забудь про свою мрію!!

Самий щасливий чоловік на світі!
| +
http://www.youtube.com/watch?v=6-lS1QW_ap0

Маловідомий програміст Matthew Harding (1976 р.н.), який нагадав багатьом Фореста Гампа простотою і наївністю своєї мрії, став справжньою інтернет-знаменитістю під псевдонімом "Танцюючий Метт". Його незвичайне відео, пронеслося по інтернету і, в підсумку, призвело до підписання спонсорського контракту з брендом жувальної гумки Stride Gum, що випускається Cadbury і все через незвичайне хобі - танцювати в різних країнах!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення happymami » 23 лютого 2012, 10:41

18 кроків до покращення життя
ДІМ

1. Створіть свій «Календар по очищенню Будинку від непотрібних речей», розподіливши по днях наведення порядку в різних домашніх сферах.
День 1: Розбираємо журнали.
День 2: Розбираємо DVD.
День 3. Розбираємо книги.

2. Живіть за мантрою: «Для всього є своє місце і все класти на свої місця». Спробуйте всі 10 днів дотримуватися наступних 4-х правил:
1. Якщо ви щось взяли - покладіть це потім на місце.
2. Якщо ви щось відкрили - закрийте це.
3. Якщо ви щось упустили - підніміть це.
4. Якщо ви щось зняли - повісьте це на місце.

3. Пройдіться по будинку і знайдіть 100 речей, які необхідно полагодити або трохи підправити. Наприклад, поміняти лампочку, заклеїти діру на шпалерах, прикрутити нову розетку і т.д.

ЩАСТЯ

4. Наслідуйте, нарешті, раді, які твердять психологи всіх країн і абсолютно різних поглядів - напишіть на листочку від 5 до 10 речей, за які ви вдячні у своєму житті кожен день.

5. Створіть список з 20 невеликих справ, якими вам подобається займатися і переконайтеся, що робите хоча б одне таке діло в день протягом наступних 100 днів. Наприклад, ваш обід на лавочці в парку, погуляти ввечері в парку з собакою, 1:00 малювання аквареллю і т.д.

6. Ведіть щоденник вашої психологічної балаканини - тобто записуйте ваші думки і почуття, які виникали впродовж дня. Наприклад, скільки разів за день ви звинувачуєте себе в чомусь, наскільки ви критичні до оточуючих, скільки разів за день вам в голову прийшли позитивні думки і т.д.

7. Протягом наступних 100 днів постарайтеся добре посміятися хоча б раз на день.

НАВЧАННЯ І САМОРОЗВИТОК

8. Виберіть складну книгу, яку ви до сих пір так і не зважилися прочитати, але хотіли. Прочитайте її за 100 днів від початку до кінця.

9. Дізнавайтесь щось нове кожен день. Наприклад, назва квітки, столицю далекої країни, назва сподобалася вам породи собак і т.д. А ввечері можете прокрутити в голові все те нове, що ви дізналися за минулий день, дістати словник і вивчити нове слово.

10. Перестаньте скаржитися в наступні 100 днів. Негативні думки призводять до негативних результатів. Кожен раз, коли вам захочеться поскаржитися, постарайтеся зупинити себе.

11. Встановлюйте свій будильник на хвилину раніше кожний наступний день протягом 100 днів. Постарайтеся встати відразу ж після того, як продзвонив будильник, розкрийте вікна, зробіть легку зарядку. Через 100 днів ви будете прокидатися на 1,5 години раніше без особливих зусиль.

12. У наступні 100 днів ведіть «Ранкові сторінки» - простий потік свідомості вранці, який ви будете записувати в спеціальний зошит. Це має бути першим, що ви будете робити після того, як прокинулися.

13. У наступні 100 днів постарайтеся акцентувати свою увагу на думках, словах і образах того, ким ви бажаєте стати і чого хочете досягти.

ФІНАНСИ

14. Складіть бюджет. Записуйте кожну копійку, яку ви витратите за 100 днів.

15. Пошукайте слушні поради з фінансів в інтернеті і виберіть 10 з них. Постарайтеся дотримуватися їх протягом наступних 100 днів. Наприклад, похід в магазин з обмеженою кількістю готівки і без кредитної картки, роблення декількох справ за одну поїздку, щоб заощадити на бензині і т.д.

16. Розплачуйтеся в магазинах тільки паперовими грошима і кладіть в скарбничку залишену здачу після покупок. Через 100 днів порахуйте, скільки ви можете накопичити.

17. Протягом 100 днів не купуйте нічого їх того, що вам не так вже й необхідно (маються на увазі досить великі покупки). Використовуйте ці гроші для погашення кредиту (якщо він у вас є) або покладіть на депозитний рахунок на пів року.

18. Протягом 100 днів присвятіть хоча би 1:00 в день для пошуку або створення джерела додаткового доходу.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 25 лютого 2012, 14:20

Щасливі .. бо співаєте колискову ... тому що маленькі ручки плутають ваше волосся .. бо на руках засинає сенс життя .. бо цілуєте щовечора пухку щічку ... щасливі ... тому що мами ...

Хороших вихідних Вам, милі матусі! Бережіть Ваших крихіток!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 29 лютого 2012, 01:15

Хоча зима ніяк не хоче відступати, нас мусить гріти думка про те, що до весни залишився іще усього лиш один день.
Ви навіть не помітите як незабаром прийде тепло і радість.
А поки весна ще не настала, не забуваймо що справжнє тепло іде з наших сердець. Любов може зігріти кожного навіть у люті морози.
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Психотерапевт, психолог

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість