Глобальні оголошення!

А ви ділите дітей по кольору одягу?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: А ви ділите дітей по кольору одягу?

Повідомлення happymami » 28 лютого 2012, 14:01

Sawwku написав:а ти впевнена, що вона захоче ті рюші? і буде їх просити?

звичайно, що ні. Але тоді вона полюбому має розуміти, шо якшо вона без бантика і в хлопчачих штанах, то її хлопцем назвуть ;) . хоча, в наш час ми не любили рюшів. бо їх і не було може чи шо. ;) А зараз бачу шо всі дівчатка помішані на феях і Барбі, то думаю, всеодно проситимуть бантіки і платтячка.
Думаю, що коли дитину назвуть замість хлопчика дівчинкою, то це найбільше проблем створить лише тому, хто так назвав. ;) Я наприклад не комплексую, що моїх дітей плутаю. Вони також. А от якшо я чужу дитину сплутала - то мені встидно, шо така неуважна ;) Ну, трошки встидно))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Lusik » 28 лютого 2012, 14:11

Я особисто теж не ділю на кольори. Але синочкові дуже пасує голубий колір до його блакитних оченят, тому якщо вибираю одяг, то дивлюсь що мені саме подобається, а тоді вже вибираю з наявних варіантів кольорів.
Хоча в нас досить багато одягу червоного, оранжевого, сірого, жовтого, зеленого і салатового кольорів. Тому мені не головне щоб було синє чи голубе , а щоб гарне і якісне на вигляд. І дитинка в ньому гарною була, хоча їм в усьому гарно:))))
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення taranjka » 28 лютого 2012, 14:24

ужос, Саша, за тобою бігають і кажуть, щоб ти перевдягнула дитину?
я Дарцю в рожеве довгий час не вдягала але він їй подобається і платтячка любить, і квіточки.. і в піжаму її важко вдягнути, бо то ж платтячка треба скинути
Sawwku поменше звертай уваги на те, що кажуть інші і тобі ж легше буде ;-)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 28 лютого 2012, 14:50

пару раз казали. пробували оправдатися чи що... не знаю, але було тупо.
вийшло, що то я винна в тому, що вони попутали. от одягну в ружове, то всім всьо стане ясно. а до того всі плутати будуть.
бісить. недалекість і обмеженість бісить. бажання всіх підвернути під свого таракана...

не звертати увагу не можу. якщо воно виводить, то не можу.
от тільки реагую не скандалом, а називаю їх протилежною статтю. і йду далі
мені легше від того. а їм.. мені вже пофіг. треба було думати до того, як ляпати
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Ludmila » 28 лютого 2012, 16:40

У нас більше одягу в рожевих, фіолетових тонах, джинсів багато, але о голубих, синіх і рожеві теж є, на мою думку одяг для дитини має бути яскравий, веселий якийсь, ну і про зручність одягу та натуральність тканин я взагалі мовчу - це норма. Не можу сказати, що у мене стереотип, але я ХОЧУ одягати свою лялюсю саме в рожеве, червоне, їй пасують ці кольори, а ще резиночки, бантики і заколки у нас теж в тон до одягу - рожеві.)))
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення taranjka » 28 лютого 2012, 17:08

Sawwku, якщо хочеш шоб дитину плутали з хлопчиком - вдягай в рожево-червоне. не хочеш, то змирись з тим шо тьоті-бабусі не будуть придивлятися хто в тих штанях ходить.
ну от чесно, збоку, з того що ти пишеш, то вдягаєш САМЕ ТАК дитину, тільки шоб потім комусь буркнути, шо то не хлопчик ІМХО
я тоже можу поплутати - в дітей є таа особливість до якогось віку не сильно вирізнятися статтю :-D
а тобі краще поберегти свої нерви, вони ж не відновлюються ;-)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 28 лютого 2012, 17:16

скажем так. я одягалася і малу одягаю як подобається. десь мені то, що комусь не подобається.
не перенесу, коли лізуть туди, де не просять!
і я можу цілком без нервів послати туди, звідки не вертаються

а от йти на поводу в тих, кому здається не так я не збираюся

виглядати це може будь-як, але так є, і буду.
я багато хочу? чому я не приліплюю дитині стать, якщо не впевнена на 100%? кажу дитина, ляля накрайняк. чого тоді іншим я маю дозволяти робити те, що вважаю неприйнятним?

загалом тема плавно відійшла від свого русла. тому я виходжу з обговорення ^-)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення ЗІрка » 28 лютого 2012, 17:49

а нам навіть лестить, коли плутають з дівчинкою:) бо ми дуже гарні!
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Natalinda » 29 лютого 2012, 02:25

Мені подобається голубе й рожеве.
Синій то взагілі мій улюблений колір, хоч мені і не пасує, а діткам як на мене пасують рожеві і голубі кольри в 90%.
Знаючи що це дууууже поширений стереотип "голубе - хлопчик, рожеве - дівчинка" небачу причини ображатися, коли на хлопчика думають дівчинка і навпаки.
Мене як незнайомі люди зачіпали кажучи шо то в мене дівчинка, то я відповідала шо то просто дуже симпатичний хлопчик)))
А знаючи що є такі мами що можуть послати звідки не вертаються, то до чужих дітей не лізу, яко не люблю далеко ходити)))

Вот мами хлопчиків пишуть про червоне в гардеробі, ну але ж червоне то не рожеве)))) От покажіть шось рожеве хлопчаче? В мене нема))) А в дівчаток полюбому голубі речі знайдуться))) Вот вам і дискримінація)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення ЗІрка » 29 лютого 2012, 02:51

я писала шо в мене є. але то суто дома по господарці)) бо маєм дві старші двоюрідні сестрички!
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей