А моя хімія вже непомітна... помітно лише посічені кінці... ну і іноді під дощем крутиться... А той кліар віта аве мені поміг від перхоті після глісс куру...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся а твоїй хімії скільки часу? Я зробила десь в кінці липня, то наразі досить прийстойно виглядаю, а мама моя в жовтні там же де і я то взагалі так ніби рік пройшов, нічого не видно, лиш як ти пишеш посічені кінці :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Робила перед Великоднем буде 2 роки так щоб нормально, то трималася десь до року, потім треба було підкручувати дифузором. а першу хімію робила то трималася трохи менше, але волосся не було пошкоджене... Але я робила в різних перукарнях...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
Зараз взяла на пробу шампунь з Testerkorea від випадіння волосся. Ще правда не прийшов і не випробувала. До тепер мию дитячим, бо у всіх решта розчарувалась.