Глобальні оголошення!

Пестливі імена у вашій сім'ї

Re: Пестливі імена у вашій сім'ї

Повідомлення Lusik » 21 лютого 2011, 19:55

Я чоловіка називаю:Ромашка, котик, котусик, зайчик, сонечко, слимачок, інколи жартуємо гавнючок :D
Він мене назива:сонечко, кицунька, зайченя, моя кулічка, комашка,зірочка
А синочка ми називаємо:горобчик, Люсик, Іллюсик, сонечко, кошенятко,зайченятко, грубасик :D ,жартуємо - какусик, поросятко маленьке, чудо маленьке, радість наша, зіронька.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 20:02

а я Юрчика восновному кличу щастя. Моя сестра на нього каже жабик, бо він спить як жабеня. А бабуся і дідусь тут вже не перерахуєш.....
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Marichka » 10 березня 2011, 11:57

Донечку:ангелик,маціпулька,Лілюся,сонечко,найкраща,дівчинка,квіточка,золотко
Чоловіка:серденько,сонечко,таточко,татусьо,скарбик
Він мене:сонечко,мамо,перлиночко,ангелятко
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Enigma » 10 березня 2011, 14:12

А я люблю сама вигадувати різні слова і ними називати синочка і чоловіка. Причому, кожен тиждень вигадую шось нове, бо старі проїдаються :lol:
Синочка називаю Кусю, Сьопік або Сьопіто. А чоловіка - Цьом, рідше - Серденько, Коханий.
Тваринок в нас нема :)
Enigma Офлайн

Повідомлення Lesya » 10 березня 2011, 16:48

Мене - Лесенька, бобрунья, кицюня, кохана, заюня, сонечко
Чоловіка - зай, бобрустер, злюка-бобер, котубс, атата
синочка - Ігорчик, горець-пуз, бобер-молодший, голова колгоспу, пампух, цвіркун, соловейко, малий гопці-дроп, сонечко, зайченя, замурзілка :oops:

Все, більше на раз згадати не можу. :head: :head: В нас такі імена виникають мало не щодня - восновному моя збочена фантазія. Але є такі, які приживаються, а є такі, які губляться в пам"яті.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення irinka » 22 лютого 2012, 15:56

Чоловіка-татко, зайчик, котусик або по імені.
Мене- Іринка, кицюня, жабка, коза, Василинка :lol:
Юрчика- зайчик, пампушок, пурчик, калачик.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Natalinda » 22 лютого 2012, 16:28

Ірінка, а чого Василинка?)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення irinka » 22 лютого 2012, 16:32

Natalinda написав:Ірінка, а чого Василинка?)))

Лагідно, Іринка-Василинка, а ще буває тоді коли я чогось не розумію 8-.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення олеся » 23 лютого 2012, 02:04

Чоловіка: татко, жабка, сонечко або просто Юра
Андрійка: синочок, сонечко, котик, папа смурф, смурфик, тунька, дусік, Андрусік, Леся(коли показує мій характер правда рідко тато так його називає...сміється і каже а я не дівчинка...).
Павлика: синочок, сонечко, котик, пусік, Павлусик..
Мене: жабка, сонечко, мама, або просто Леся
Коротше ще можна продовжувати кожен раз щось згадую....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mari » 12 травня 2012, 13:04

Ваш партнер називає вас так:

Бебі - доглядає, але ваші справжні почуття йому навряд чи цікаві.
Бегемотик - поглинений вами, поважає вашу самостійність, але не проти пограти.
Дитинка - у своїх бажаннях конкретний і не хоче нічого ускладнювати.
Дорога, найдорожчий - в відносинах цінує впевненість, визначеність. Почуття стоять на другому місці.
"Дуринда" - готовий пробачити вам будь-яку помилку і взяти ситуацію під свій контроль.
Їжачок - додає вашим відносинам особливого значення. Буває нестриманий, тому що боїться вас втратити.
Жабка - енергійний і грайливо напористий, але дуже дорожить вашими відносинами.
Життя моє - пафос видає схильність до перебору. Перевірте, чи немає у нього ще однієї «життя» на стороні.
Заєць, зайченя, зая, зайка - схильний до азарту і не проти пограти з вами. В глибині душі ревнивий і пильно спостерігає за вами.
Золото, золотко, золотце - підкреслює значимість ваших відносин, хоча розум у нього переважає над почуттями.
Киця, кицька, кицю - налаштований на близький контакт і не хоче ускладнювати ситуацію.
Козлик, кізка - відчуває з вами повну близькість. Ви для нього дуже рідна людина, хоча він і не проти вас подражнити.
Цукерочка - обережніше: вас, схоже, вважають своєю власністю.
Кошеня, котик, котя - відчуває з вами близькість і нерозривний зв'язок, хоче переконати вас у своїй вірності.
Крокодильчик - підкреслено енергійний, не налаштований ходити навколо і довго стримувати емоції.
Лялька, лялечка - захоплений вами, але не надає вашим відносинам занадто великого значення.
Лапа, лапуля, лапусик - дуже активний і готовий працювати і жити заради вас.
Ластівка - дуже уважний і абсолютно впевнений в вас.
Лисеня, лисичка - вся увага поглинена вами і того ж він чекає від вас.
Кохана, коханий, любов - схильний до чуттєвого перебору і готовий діяти рішуче і напористо.
Ляля - дуже емоційний, може не контролювати сплеску почуттів - як хороших, так і поганих.
Маленька, маленький, масік, мася - почуття дуже глибокі, про вас готові піклуватися.
Малюк, малятко - ви поглинаєте всю увагу, і від вас чекають того ж.
Ведмедик - дуже чуттєва людина, але не налаштований поспішати. Він обачний і не хоче вас втратити.
Мила, милий - обіцяє вам міцні відносини. Його почуття знаходяться в рівновазі з розумом.
Муля, муся, мусіпусечка - почуття дуже сильні. Він схильний захоплюватися і часто не знає міри.
Мишка, мишеня - дуже до вас прив'язаний, буває нестриманий, але його любов глибока.
Пампушка - розраховує на повну близькість і взаємодію.
Пончик - всіма силами хоче привернути вашу увагу і захистити себе від можливих суперників.
Пузо, пузік, телепуз - налаштований на створення та облаштування сімейного вогнища.
Пупс, пупсик, пусечка, пуся - шукає з вами повного контакту, але за цим стоять не стільки почуття, скільки практичний інтерес.
Рибка - на ваші відносини дивиться швидше по-діловому. На перше місце ставить не романтику, а практичний інтерес.
Солодка, солодкий - свідомо підкреслює свою емоційність. Але в душі він урівноважений і спокійний.
Слоненя, слоник - додає велику важливість вашим відносинам і чекає повної взаємності.
Сонце, сонечко - відчуває до вас непідробну ніжність і живий інтерес.
Тигр, тигреня - поважає вашу самостійність. Не проти пожартувати над вами, але на ділі пропонує рівноправний союз.
Хом'ячок - схильний до імпульсивних вчинків і легко може піддатися миттєвим поривам.
Ципа, курча - пропонує вам активний контакт, але, можливо, в глибині душі чогось побоюється.
Чудо, чудовисько - буквально вимагає вашої уваги, підкреслюючи важливість ваших відносин.
Шоколадка - пропонує вам прості, легкі відносини, але насправді ви поглинаєте всю його увагу.
Ягідка - енергійний, впевнений у собі і цінує свою незалежність. Почуття стоять на другому місці.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей