Mary Awa, вітаю з народженням синочка, нехай росте міцним, здоровим і розумним хлопчиком, спокійних ночей і багато молочка :roses: :roses: :roses: :roses: :roses:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
От не знаю, куди це привітання: чи в "липень" чи в "вересень". Сьогодні дізналась, що в нашої рері два місяці тому народилось малятко. Хлопченя-зайчатко. Павлусик. Бо родився на Павла (12 липня). Рері, ми дуже радіємо за вашу сім"ю! Хай Бог вас усіх благословить!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Аааааа, Пепуууусіііік, як то круто!!!! Молодцііі!!!!!! Хай Пашка дарує тіко радісні хвилини і кріпне не по днях, а по годинах. Але ж кльова новина, то капєц :гуд:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))