alenka написав:Ну то що, хеппімама і таранька, ви собі купили намети? Бо і я тим питанням зацікавилася, але дуже далека від реалій такого відпочинку. Того хотілося б скористатися вашим досвідом :).
я ще не купила. збираю гроші. Бо надумала купити дорогу американську палатку. Ну або не американску, але дорогу. Бо для мене важливою є вага. І місткість. Можна взяти і звичайну Ханнах чи Терра інкогніта. Але ж то не для мене - бо надто просто

. Крім того - я маю певний страх перед природніми стихіями, де мене намет Ханнах конкретно підвів. Тому тепер шукаю то, що буде стійким, легким, просторим і зручним. Згодом покажу тих пару штук наметів. які мені припали до душі. Але на конкретній марці ще не спинилася.
Бачила в побуті намет Пінгві. - Він виглядає холодним, але дуже стійкий проти дощу. То заглядаю ще й на такі.
Якшо в тебе нема таких фобій як у мене. то Hannah чи Terra inkognatа - абсолютно хороші, відносно не дорогі ну і зручні намети. Більшість купує саме їх.
Все залежить від пори року в яку ви збираєтеся мандрувати, від умов, в яких збираєтеся жити (гори, ліс. дача, з дітьми, в дощі, на три ночі чи лише на день, в спеку чи ні) та від бюджету, в який хотіли би вкластися.
Десь за день-два напишу свої дослідження в цьому плані і покажу свої фотки і ціни тих наметів. які для мене мнямки

. Бо я дуже перебірлива. Не люблю, коли в намета низький тамбур, бо тоді в дощ він по спині холодом зачіпає. А я змерзлюх... ну і опщім, всяке різне