Глобальні оголошення!

Намет. Як обрати?

Модератор: taranjka

Re: Намет. Як обрати?

Повідомлення taranjka » 26 червня 2011, 21:07

а як називається модель тої що ти в ній жила(не можу визначити по картинці)
та шо я хчу має два тамбури і два входи, по розмірах мона і на трьох брати (то я вагаюся ше)
ті шо з великими тамбурами, то дуже важкі (десь кг 2 різниці) 5 кг то не мало. а ми їздимо не машиною, тому різниця є
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 27 червня 2011, 00:24

taranjka hanah river
Якшо та шо ти хочеш, то та, про котру ти писала (шо на фотці остання), то вона має тільки верхню палатку таку, в якої кажуть шо то тамбур, але реально сумку ти в нього не запхаєш, бо кли випадає зранку роса, то там де сумка дтикатиметься до тента, буде мокре. Тому дивися так. шоб була додатково ще одна та перемичка (палочка та складна. блін не знаю як вони називаються), шоб робити реальний тамбур. Ну то моя така порада. Я перепробувала вже хай і не так багато, але різних видів наметів. То для сім'ї з дітиськами обрала саме такий варіант. А по кілограмах і об'єму, якось вони мені всі мало дин від одного відрізняються. От чесслово. Я маю на увазі вам не брати такий намет, де ще велосипеди можна складати в тамбурах)))) І де стояти всередині можна))) Його вага десь до 5 кг. Подивишся по сайтах. Думаю, Лядик не вклякне, як на 2 кіло більше понесе))) Ну серйозно, шо двомісний Ханах звичайний і шо тримісний ханах з тамбуром - особисто я різницю мало відчувала. Але читайте ще в неті, може там шось толкове пише ;-)
Я суто своє бачення пишу, шо буду брати собі
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення taranjka » 27 червня 2011, 16:28

начиталася я про ті палатки так, що краще було не читати :crazy: :crazy: :crazy:
залишилися при власному виборі, тобто ханнах таргет, але таки на єден розмір більша. її плюси - два виходи, два тамбури (не великі, їсти там не приготуєш, але якісь речі та й помістяться), три стійки (ті палки шо перехрещуються) - як на мене тоді вона міцніша для вітрів-дощів, плюс третя стійка - якраз ті тамбури трохи підтримує, ш має міцне дно, ну і при таких розмірах вага ше не дуже велика.
ті палатки, що мають тамбур більший, зазвичай не мають двох входів. а я планую в більш теплі пори мандрувати, то треба шоб гарно провітрювалася. рюкзака я в тамбурі ніколи не лишаю (параноя після того як за одну ніч з тамбурів викрали 5 рюкзаків) ну і вогонь в тамбурі не розведеш, тому якшо злива то планується перебиватися сухим хавчиком :)
і ще, ті що мають великий тамбур, щоб були якісні (дотягували до тих цифр шо я хчу) будуть поза 2 500 коштувати :crazy:
ще помітила, що террівські все таки дешевші, але важчі при тих ще показниках. розбиратися в пінгвінах вже не хотілося, читала що також хорошої якості (маю спальник, ніби гуд)
ну, але коли замовимо випробуємо, то розкажу :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення happymami » 05 січня 2012, 03:01

І що ви купили? Розкажи, бо я теж хотіла би цьогоріч запланувати покупку намету і вагаюся. Бачила один дуже кльовий сімейний намет. Кльовий бо високий. Але чомусь мені здається, шо він холодний, бо нижній шар - сіточка, а не звичайний тент. Але зато дуже легкий і невеличкий.
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення alenka » 17 лютого 2012, 13:46

Ну то що, хеппімама і таранька, ви собі купили намети? Бо і я тим питанням зацікавилася, але дуже далека від реалій такого відпочинку. Того хотілося б скористатися вашим досвідом :).
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення happymami » 17 лютого 2012, 15:38

alenka написав:Ну то що, хеппімама і таранька, ви собі купили намети? Бо і я тим питанням зацікавилася, але дуже далека від реалій такого відпочинку. Того хотілося б скористатися вашим досвідом :).

я ще не купила. збираю гроші. Бо надумала купити дорогу американську палатку. Ну або не американску, але дорогу. Бо для мене важливою є вага. І місткість. Можна взяти і звичайну Ханнах чи Терра інкогніта. Але ж то не для мене - бо надто просто :-D . Крім того - я маю певний страх перед природніми стихіями, де мене намет Ханнах конкретно підвів. Тому тепер шукаю то, що буде стійким, легким, просторим і зручним. Згодом покажу тих пару штук наметів. які мені припали до душі. Але на конкретній марці ще не спинилася.
Бачила в побуті намет Пінгві. - Він виглядає холодним, але дуже стійкий проти дощу. То заглядаю ще й на такі.
Якшо в тебе нема таких фобій як у мене. то Hannah чи Terra inkognatа - абсолютно хороші, відносно не дорогі ну і зручні намети. Більшість купує саме їх.
Все залежить від пори року в яку ви збираєтеся мандрувати, від умов, в яких збираєтеся жити (гори, ліс. дача, з дітьми, в дощі, на три ночі чи лише на день, в спеку чи ні) та від бюджету, в який хотіли би вкластися.
Десь за день-два напишу свої дослідження в цьому плані і покажу свої фотки і ціни тих наметів. які для мене мнямки :lol: . Бо я дуже перебірлива. Не люблю, коли в намета низький тамбур, бо тоді в дощ він по спині холодом зачіпає. А я змерзлюх... ну і опщім, всяке різне 8-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення alenka » 17 лютого 2012, 19:07

то я почекаю, коли покажеш ті, що сподобалися. Думаю купити щось хороше, практичне, надійне - на багато років :), тому на цьому не хочу дуже вже економити. На чотирьох, тому думаю що твій вибір мені має підійти. Ти стільки корисних деталей описувала, що я тобі точно довіряю :vo: .
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення taranjka » 17 лютого 2012, 20:04

ми купили той що я писала - ханнах таргет (3+1). місця довігіща - на 4 точно +2 рюкзаки великі (в мене параноя щодо того, що рюкзаки мають бути не в тамбурі, а "бліже к тєлу" :-D
випробували його в дощах (3 дні) - нічого не промокло, але трохи "надихували", то був конденсат.
щодо тамбурів, то вони невеликі, але мені більших і не нуно - я в них нічого не тримаю (крім дитячого горщика :-D ). а, ну і тре зігнутись щоб залізти))
нам таки кожен кіло має значення - бо одне дєцко в тата мус биць, єсі шо, та й речей на ціле сімейство не мало :крейзі:
я тим наметом задоволена - в дощі не вмок, вітер не зігнув, панки не завалили :-D
щодо пінгвінів, то вони по якості від ханноха не відрізняються сильно :хм:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 17 лютого 2012, 20:17

taranjka написав:щодо пінгвінів, то вони по якості від ханноха не відрізняються сильно

ага. по якості нєа. Але ж вони САЛАТОВІ бувають. )))))))))) Крім того вони мають тоншу зовнішню тканинку, за рахунок чого - легші. І ще мене підкупила їхня внутрішня палатка - вона має дофіга сіточки. Тому в них не парко наранок. Ну і в них є моделі, які мене по дизайну і функціональності більше пруть ніж Ханнахи. Хоча ханнах всьотаки то клааасика. І ціна=якість в них абсолютно відповідна. І вони міцні і класні
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 17 лютого 2012, 20:21

а про які американські ти писала?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей