Глобальні оголошення!

Акції в Україні

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Re: Різноманітні акції, що проводяться в Україні

Повідомлення mari » 01 червня 2010, 20:19

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «КРАПЛЯ ПО КРАПЛІ»

В ПІДТРИМКУ РОЗВИТКУ СІМЕЙНИХ ФОРМ ОПІКИ ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ

Кожній дитині потрібна родина…

Це дуже проста правда. І ми усі глибоко в серці знаємо її. І знаємо, що тільки в сім’ї, у якій тебе люблять, розуміють, турбуються про твої потреби, дитина має шанс на повноцінний розвиток, на щасливе майбутнє…

Втім на даний момент в Україні понад 100 тисяч дітей не мають такої сім’ї, живуть у будинках дитини, інтернатних закладах. У тому числі це і неповносправні діти-сироти, щодо яких довший час тривала політика ізоляції їх від решти суспільства у такі установи. І усі ці діти чекають на сім’ю, яка прийме їх і буде любити їх…

Нашим спільним завданням є потурбуватися про цих дітей, сприяти тому, щоб вони знайшли родину і могли мати інше – щасливе – теперішнє і майбутнє… І зараз в Україні такий важливий час еволюції і поступових реформ від інтернатних закладів до сімейних форм опіки. Це складна і довга дорога, яку нам треба прокладати усім разом – втім це справді єдина дорога… І це та дорога, якою іде увесь цивілізований світ.

І це велика, велика робота для нас в Україні, щоб врешті кожна дитина-сирота, у тому числі і діти-сироти з особливими потребами, могли знайти родину. І до цієї роботи кожен з нас може додати свою маленьку краплинку. Ці краплинки можуть бути дуже різні – але лише так, крапля по краплі ми можемо досягти змін…

У нас, у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело» у Львові з нашого досвіду роботи з сім’ями, які прийняли чи усиновили дитину-сироту, народилася ідея цієї всеукраїнської акції. Вона походить також з нашої глибокої віри у доброту українського народу і у силу маленьких крапель, коли вони крапають часто, вчасно і влучно…

Суть цієї акції дуже проста – у ній ми запрошуємо вас до трьох наступних кроків:

1. подивитися фільм «Віднайдені діти», який розповідає про досвід таких дітей і їхніх родин (цей фільм ви можете безкоштовно завантажити з інтернету за посиланням: http://files.mail.ru/M5O7MI)

2. задуматися, яку свою «маленьку краплю» ви можете додати до цієї акції – і відповідно втілити свій задум (ви можете також написати нам про це)

3. «передати далі» інформацію про дану акцію між своїх друзів та знайомих

«Кожному з нас може здаватися, що те, що ми робимо є лиш такою маленькою краплинкою, коли насправді, щоб відповісти на людське страждання потрібен цілий океан – втім океан не складається ні з чого іншого, як з краплинок…»

мати Тереза із Калькутти

Крапля по краплі – робімо добро!
З повагою і вдячністю,
від імені центру «Джерело»

Оксана Винярська та Олег Романчук
координатори акції

НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР „ДЖЕРЕЛО”
Львів, пр. Червоної Калини 86 а
http://www.dzherelocentre.org.ua, e-mail: dzherelocentre@gmail.com
тел. (032)-223-04-37, 227-36-00
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Акції в Україні

Повідомлення Любов » 16 червня 2010, 11:35

;) ось тут знайшла новий конкурс http://sincere.lge.com/ua/yours/eventinfo.asp
скінчився
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення happymami » 28 червня 2010, 09:38

http://www.ugcc.lviv.ua/index.php?optio ... &Itemid=97
Триває конкурс на кращу концептуальну ідею пам’ятника Андрею Шептицькому
скінчився
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Melisa » 30 червня 2010, 23:53

А хочете туфельки, чи браслет на ніжку чи поїздку в Мілан? Купуйте бритву venus. Детальніше http://venusua.cmpl.ru/
скінчився
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 11 липня 2010, 22:44

http://www.vobu.com.ua/ukr/photokonkurs/index
Із 1 серпня по 31 жовтня 2010 року відбудеться Всеукраїнський фотоконкурс "Літо в кадрі"
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 13 липня 2010, 15:34

ТМ МамаТута проводит ФОТОКОНКУРС!ПРИЁМ ФОТО - ДО 15 ИЮЛЯ ВКЛЮЧИТЕЛЬНО!
С 16-17 ИЮЛЯ СТАРТ ГОЛОСОВАНИЯ
Тематика нашего первого фотоконкурса среди кормящих мам - "Активная мама - счастливый малыш!"
Читаем правила-участвуем-голосуем - получаем призы!!!">

Наша ЦЕЛЬ - популяция и пропаганда ГРУДНОГО ВСКАРМЛИВАНИЯ среди женщин Украины и СНГ! Мы хотим, чтобы счастливых семей, где детки получают мамино молочко становилось всё больше и больше!
Условия конкурса: участвовать могут фотографии, где запечатлен процесс КОРМЛЕНИЯ ГРУДЬЮ ребенка любого возраста (ага-любого! вплоть до института:)или армии???)

Мама и малыш должны находиться при этом ВНЕ ДОМА, т.е. кормление на улице - АКТИВНЫЙ отдых мамы и малыша.

На фото обязательно должно быть четко и хорошо видно участников, четко виден процесс кормления грудью (ракурс со спины, когда не видно ре, не годится)

Фотографии высылайте хорошего качества, ведь чем лучше фото, тем больше шансов победить и набрать больше всех голосов!

Призов будет много!!!

Приз 1 категории - абсолютные победители (мама+ре, набравшие максимум голосов) получают право выбрать себе ЛЮБУЮ ОДЕЖДУ ТМ MAMATYTA НА СУММУ 400 ГРН !!!
Приз 2 категории - победители получают право выбрать себе ЛЮБУЮ ОДЕЖДУ ТМ MAMATYTA НА СУММУ 200 ГРН !!!
Приз 3 категории - победители получают ЛЮБУЮ ОДЕЖДУ ТМ MAMATYTA НА СУММУ 100 ГРН !!! </font>
В случае, если сумма покупки превысит сумму подарка, победительница доплачивает эту сумму.

И ЭТО ЕЩЕ НЕ ВСЁ! Абсолютно ВСЕ участницы, чьи фото будут участвовать в конкурсе

получат скидку = 10% на свой первый после завершения конкурса

заказ одежды для кормления ТМ MamaTyta!

ЖДЕМ ВАШИ ФОТО

http://mamatyta.7910.org/information.php/info_id/12
Зображення

скінчився
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 23 липня 2010, 22:29

http://www.vzayemodiya.net

Для дітей від 16 до 20 років,з різних регіонів України, за відбором по анкетах та співбесідою, які цікавляться створенням кіно- безкоштовна суперкласна осіння молода школа ( проживання, транспорт, харчування. навчання) в Криму з 1-7 жовтня. Анкети та додаткова інформація на вищевказаному сайті.
завершився
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення happymami » 23 вересня 2010, 13:03

Всеукраїнський фотоконкурс “Світ дитячої мрії”, який покликаний підтримати відповідальне батьківство та привернути увагу суспільства до необхідності повноцінного розвитку дитини в сім'ї.
Триває з 15 вересня до 1 листопада, його призовий фонд — 5000 євро.

Цьогоріч конкурс проходить у трьох групах: “Профі” - для професійних фотографів та фотожурналістів, “Аматор” - для тих, хто вважає фотографію своїм хобі, “До 18 років” - для юних фотографів.

Свої фотороботи можна “заливати ”на сайт http://www.sdmfoto.info, на ньому ж відбувається голосування. Переможців визначатимуть в 9 номінаціях. Відбувається проект за підтримки Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді й Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Окрім цього, долучились благодійні організації та фонди.

Тут про конкурс http://family-album.com.ua/about/
завершився
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 12 жовтня 2010, 15:33

Акція від каталогового продавця Бон прікс - Щасливі години! Тільки пару годин - шалені знижки!!!

http://www.bonprix.ua/ua/shop.htm?cat=1.10&b=1

з досвіду: щоб щось урвати. не зволікайте - за годину після початку вже нічого може не залишитись!
завершився
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення mari » 26 жовтня 2010, 22:51

«Мені завжди здавалося, що моє життя ніколи не закінчиться, що я буду жити вічно, що всі проблеми і негаразди будуть обходити мене стороною. І тільки зіткнувшись лицем до лиця з цим захворюванням, я зрозуміла дуже важливу
річ. Не відкладайте на завтра, живіть сьогодні, цінуєтете, що у вас є. Адже ви не можете знати, що буде через
одну або дві хвилини ... »
«Дві хвилини перевернули мій світ з ніг на голову, я хотіла піти, сховатися, я не вірила і зараз не вірю, що це
було зі мною ... »
«Зі мною завжди був мій чоловік, він підтримував мене, він допомагав мені, він боровся за мене навіть тоді, коли я опустила руки ».
Щодня у 50 жінок України діагностують рак молочної залози. Кожен місяць від цього захворювання в
нашій країні вмирають близько 750 жінок. Ці цифри не можуть залишити байдужими. У всьому світі проблема
раку молочної залози привертає до себе увагу громадськості, держави і засобів масової інформації.
З 1 жовтня 2010 по 1 квітня 2011 року компанія «Мері Кей »проводить Всеукраїнський конкурс для пред-
ставників регіональної преси «Життя триває!».
Мета даного проекту - залучити журналістів а також дописувачів до газет до активної пропаганди здорового способу життя, а також поширити серед жінок України інформацію про рак молочної залози, про методи його лікування та реабілітації.
Більш детально з умовами конкурсу, а також з роботами переможців попередніх конкурсів ви
можете ознайомитися на сайтах http://www.marykay.ua або http://www.womenhealth.org.ua.
Ми впевнені, що завдяки спільній діяльності Компанії, журналістів Україні, а також всіх Незалежних Консультантів по красі, які активно підтримують діяльність Благодійного проекту, жінки України, які зіткнулися з даною проблемою,
зможуть дізнатися, куди звернутися за допомогою, де отримати поради і своєчасне лікування. А це і є перші кроки !

завершився
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей