Нє, ну я так не граюся. Йду нині з церкви, дивлюся на вікна Мешканки - не світиться... І це в 21.30

. думаю - мабуть поїхали в пологовий. Але така собі думаю - не може бути, бо козак має народитися в один день зі мною. Думаю - мабуть в гості пішли

. А тут опа - такі новини :-|
Ну воно й добре шо не родився в один день зі мною, бо мав би таке ж шило в попі

. Тому вітаю вашого весняного козаченька. Оце то ти порадувала нас. Вроді й чекали чекали, але якось певно ще не усвідомлювали. Ждемо історії.
І бажаємо сестричкам веселих деньочків з братчиком. Татусеві - підмогу. А мамусі - ще одну надійну опору.
Аааааааа. Мешканка, не уявляю. А я ще нині весь ранок мріяла, коли ж то ми вже загаряти зможемо піти всі вчетвером - ти, я і наші два карапузи, котрі в садік не ходять

:tipok: . Капєц. Не можу повірити, шо думки на стільки матеріальні :omg: . Блін. Мешканка без пуза??? То ж тре ще до думки тої звикнути :? . Гі. Общім - стільки емоцій, аж не знаю про шо думати спочатку :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2:
Вітааааааааааааю :гуд: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: