Мій чоловік згубив) Ну або пропив :zybu: Відіслала перший раз за 2 роки самого на концерт в козу, а там - , от і пропали безівсти. Історія замовчує де ділись, мо подарив кому не памятає Ну нічо,йому воно і не дуже треба
Я от минулог року то не вилазила з льодоходів практично, а цього року якось не актуально чи шо, вічно забувала, нині чуть собі шию не скрутила, то в сумочку знову запхала.
А ви як носите? не погубили ще? Діткам купили?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
І я не ношу, десь так заховала, що знайти не можу ..... Вже один раз чуть не впала разом з Владом, але взагальному якась зима дійсно не дуже слизька ......
а я постійно в них, бо надаю перевагу пройтися ніж проїхатися в маршрутці. а з малою на пузі страшно капєц послизнутися. зато суну як танк, ніби по асфальту, і не страшно. кругом як корови на льду, або як слимаки. а я гордо валю і все
і чоловік постійно носить. він кожного дня пішки кілометраж намотує (не по центру, де майже все розчищено). то тоже довольний, бо йде в звичному темпі без остраху. до того ж в нього проблеми зі спиною, то підсковзання може мати досить негативні наслідки
нам теж дуже допомагають і частенько люди питають де таке чудо можна придбати, то я їх посилаю у "кумку"... бачила ще такі,що спереду шипи...то це не практично, а такі з дротиком спіралькою - супер!!!