Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Балачки: ні про що і про все 4

Повідомлення Касівочка » 16 лютого 2012, 21:02

Шо, також зі свекрухою "пощастило"? ))
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення flower » 16 лютого 2012, 22:09

в тому плані шо з дитиною посидіти, чи шось помогти, чи просто до нас в гості прийти (вже 2 місяці як небуло якшо не більше) то тоже все вічно зайнята.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення pan_kotskyy » 16 лютого 2012, 22:32

flower написав:чи просто до нас в гості прийти (вже 2 місяці як небуло якшо не більше) то тоже все вічно зайнята.

хіба то зле? :lol:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення lore1ei » 16 лютого 2012, 22:39

моя свекруха була у нас в Львові 1 раз за півтора року, дзвонила разів 3 по ділу, але я теж не вважаю що то зле))))))
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення irinka » 16 лютого 2012, 22:48

pan_kotskyy написав:хіба то зле? :lol:

:-D :-D моя теж приходить тільки раз на півроку і я не жалуюсь ;-)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення олеся » 16 лютого 2012, 22:49

Як всетаки добре жити окремо, але що зробиш кожному своє :-/ Коли мені треба лишити то в більшості випадків ніяк не може, а коли не хочу лишати, то навпаки надмірна увага щоб лишити їй... а як лишу то дзвоне і питає чи ще довго :ррррр: Одного разу поїхала до стоматолога з подругою мені треба було лише кілька хвилин бути в кабінеті то думаю візьму дітей там поруч парк з качелями. То свекруха казала щоб меншого не брати бо що ніби він там розуміє на тих качелях.... Коротше лишила, я ще не встигла до стоматолога зайти як дзвоне і каже скільки можна бути на качелях хоч ще навіть не доїхали 8-.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Касівочка » 16 лютого 2012, 22:58

Я взагалі-то за те, що ніхто нікому нічого не винен і допомагати матеріально чи фізично нам ніхто з батьків не зобов'язаний, бо ми окрема сім'я, і самі маєм думати головою, але доводить мене те, шо сама свекруха казала типу о-о-о, нехай тато їде, заробляє, а нас тут повно всіх є, будемо приходити, помагати. Ага, прийшлося до діла - я, щоб виийти в магазин мушу малих збирати з собою, або бігти, поки вони сплять і переживати, чи все нормально і чи не повставали, бо їй переїхатися 3 зупинки важко, і коли я дзвоню прийти, то завжди якісь відмазки.. Це при тому, шо чоловік поїхав місяць назад, а була вона останній раз в мене ше 2 тижні тому. Короче, я зла, як пес, але розумію, шо за руку тягнути її до дітей не хочу, та й нема сенсу. Мушу я прорватись, хоч би трошки потепліло, може тоді буде легше ))
Доречі, краще хай дійсно не приходять-не допомагають-не прибирають-не складають-не дають грошей, то й пхатися до вас не матимуть ніякого права, і у вас не буде відчуття, що ви щось їм винні!
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення олеся » 16 лютого 2012, 23:04

Касівочка написав: Доречі, краще хай дійсно не приходять-не допомагають-не прибирають-не складають-не дають грошей, то й пхатися до вас не матимуть ніякого права, і у вас не буде відчуття, що ви щось їм винні!

А я варю їсти для всіх, пральний порошок купую... не прибирає мені...ком послуги оплачуємо теж ми... а гроші сама іноді простиь бо їй її з/п не вистарчає на її потреби 8-o А керувати хоче ТАК що просто іноді нема сили терпіти... Коротше багато чого ще може написати але краще не буду, бо хіба інші можуть потішитися що в них не так. То і добре що не в усіх такі свекрухи, бо то капец просто...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Галина » 16 лютого 2012, 23:14

олеся написав:Як всетаки добре жити окремо, але що зробиш кожному своє :-/ Коли мені треба лишити то в більшості випадків ніяк не може, а коли не хочу лишати, то навпаки надмірна увага щоб лишити їй... а як лишу то дзвоне і питає чи ще довго :ррррр: Одного разу поїхала до стоматолога з подругою мені треба було лише кілька хвилин бути в кабінеті то думаю візьму дітей там поруч парк з качелями. То свекруха казала щоб меншого не брати бо що ніби він там розуміє на тих качелях.... Коротше лишила, я ще не встигла до стоматолога зайти як дзвоне і каже скільки можна бути на качелях хоч ще навіть не доїхали 8-.

Точно все як в мене!
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення олеся » 16 лютого 2012, 23:20

Галина написав:Точно все як в мене!

Тримайся!!! Я тепер майже уваги не звертаю говорить? Хай собі говорить!!! %)
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей