Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
олеся написав:А чим саме відрізняються кенгуру та ерго? Я не користувалася слінгом ні ерго, а коли лежала з меншим в лікарні мені привезли кенгуру, то я така щаслива була що капец... Але коли малий поправився і влітку їздили на море то носити його стало дуже важко, боліли плечі постійно... І мені цікава різниця між цими штуками...
happymami написав: Допоки її мала не стала важити 10 кг. В кенгурушці таку дитину вже не поносиш. Вона спробувала ергорюкзак і до сих пір носиться в ерго.
І коли лежали і лікарнях то коли треба було їсти загріти дитині не мала я самого в палаті лишати оте кенгуру дуже виручало (поки сам не ходив)...А одного разу до брата прийшов друг в якого дружина народила дитинку. Я спитала як маля і жінка, а він сказав та нині слінг їздили купувати, я питала а що то таке а він сказав що то така штука як шарф і в ньому носиться дитина. Я мавши на той час двох дітей не знала про таке, і їздила по атобусах, і супермаркетах не зустрічала такого... я і зараз у Львові не бачила в слінгу діток
... дякую за інформацію
... Цікаво було почитати...Повернутись до Види слінгів. Інструкції
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей