mari написав:Перлинка написав:ніхто не заважає і не заохочує ,звідки взятись тому бажанню,якщо авторитарна церква каже що то необовязково і на спасіння не впливає ,чи я не вірно зрозуміла вас пане мартине та марі?може то ви лиш від себе ,а не від її імені говорили?
Де тут о.Мартин, ??????????чи може думаєш що ми з одної пошти і комп"ютера пишемо.
А бажання з"явиться- якщо заставляти читати, примушувати так? Тоді всі зразу спасуться? Коли таке буде?
На щастя наша УКГЦ церква має катехизації, навчання, і заохочує а не гнобить, заставляє чи інші гіпнопсихотехніки використовує. А обов"язково чи наскільки обов"язково кожен вирішує для себе.
Пан Мартин раніше в консультативному розділі писав,що необовязково читати.
Мене ніхто не заставляв,не примушував і гіпнопсихотехніки на мені не застосовував,я вже писала не раз,що спочатку прочитала ,а тоді знайшла церкву .Бо помітила всі ті випадки ігнорування традиційною церквою писання ,по незрозумілим мені тоді причинам які перераховувала вище .
До речі серед християн ,читаючих Боже Слово не знаю зазомбованих та таких що чтають його з примусу
Дивно,охрестити ви примусово можете,а тут такою свободою наділяєте