Глобальні оголошення!

Розмова християнки з християнами )))

Модератори: олеся, Tajga

Re: розмова християнки з християнами )))

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 15:57

Перлинка написав:
мешканка написав:пострадянська освіта виховує покоління людей пасивних у відношенні віросповідання, мовчазних атеїстів чи напіватеїстів і неофітів, які наново винаходять колесо щоразу.

то ви виховуйте нові покоління,ніхто ж вам не боронить більше двадцяти років

Якраз так і робимо :)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 15:59

Перлинка написав:доказами є те що з семиста чоловік на форумі за неї стоїть лиш четверо чи від сили шестеро

на форумі не має 700 чоловік і та кількість яка тобі інколи пише, не є доказом і ніколи не буде. І якщо ще в перших твоїх темах можна було дискутувати, то багато хто зрозумів що це даремно і тобі про це вже писали. І якщо в таких речах ти бачиш докази- то це дуже дивно. Як і те, що кількість тебе так хвилює. Чи ти думаєш, що заради твоїх дискусій ми почнемо сильно турбувати інших?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:00

мешканка написав:А читати Біблію ніхто не заважає, аби бажання було і толк. А то хтось читає, щоб до Бога наблизитись, а хтось, аби когось іншого засудити.

ніхто не заважає і не заохочує ,ззвідки взятись тому бажанню,якщо авторитарна церква каже що то необовязково і на спасіння не впливає ,чи я не вірно зрозуміла вас пане мартине та марі?може то ви лиш від себе ,а не від її імені говорили?

Я нікого не засуджую,прошу щиро вибачення перед усіма в кого склалось враження що я когось з християн суджу,вивищуюсь чи насміхаюсь.Я лиш маю сміливість констатувати факти, з свого життєвого досвіду а вироки не мені виносити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:02

mari написав:
Перлинка написав:доказами є те що з семиста чоловік на форумі за неї стоїть лиш четверо чи від сили шестеро

на форумі не має 700 чоловік і та кількість яка тобі інколи пише, не є доказом і ніколи не буде. І якщо ще в перших твоїх темах можна було дискутувати, то багато хто зрозумів що це даремно і тобі про це вже писали. І якщо в таких речах ти бачиш докази- то це дуже дивно. Як і те, що кількість тебе так хвилює. Чи ти думаєш, що заради твоїх дискусій ми почнемо сильно турбувати інших?

я не говорю про те щоб дописували ,а хоча би подяками вас підтримували,чого не помічаю
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 16:06

мешканка написав:
Перлинка написав:
мешканка написав:ПС: Чому ігноруєш моє запитання "До якої конфесії належиш?"

я вже писала не раз ,що не відношу себе до конфесій,я просто християнка

Просто християнка-це як розуміти? Ти не відвідуєш ніякої церкви?

:хай:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:11

мешканка написав:Просто християнка-це як розуміти? Ти не відвідуєш ніякої церкви?

я готова відвідувати будь яку християнську церкву,в т.ч католицьку за необхідністю ,тобто не боюсь і не цураюсь але до католиків себе відносити не хочу за описаних вище причин
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 16:12

Перлинка написав:
мешканка написав:Просто християнка-це як розуміти? Ти не відвідуєш ніякої церкви?

я готова відвідувати будь яку християнську церкву,в т.ч католицьку за необхідністю ,тобто не боюсь і не цураюсь але до католиків себе відносити не хочу за описаних вище причин

а яку саме церкву відвідуєш?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 11 лютого 2012, 16:17

Перлинка написав:я не говорю про те щоб дописували ,а хоча би подяками вас підтримували,чого не помічаю

особисто я цієї теми не читаю. Тому й нікому не дякую. думаю, багато хто з форумчан так само. Я не люблю читати книжок на компі. Так само і не люблю тратити час на перечитування 8 сторінко теми, яка росте швидше, ніж я встигаю подумати її читнути. Тому сорі
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Tajga » 11 лютого 2012, 16:17

Перлинка написав:
mari написав:

я не говорю про те щоб дописували ,а хоча би подяками вас підтримували,чого не помічаю

:^D я сильно сумніваюсь, що навіть мульйон подяк під кожним постом твоїх опонентіів справили б на тебе враження. ти б одразу пригадала можливості адмінів і звинуватила б їх в підставі.
Перлинка написав:чи ви думаєте що я кільком темами тут на форумі змогла так підірвати авторитет церкви та її служителів?

Перлинко, ти собі лестиш. ;-) Вже дві тисячі років і не такі титани думки як ти, і просто фанатики, намагаються підірвати авторитет Церкви. Де тепер вони? А Церква триває. :хлоп:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:19

На даний момент не відвідую ніякої ,бо не маю з ким залишити дітей ,так як моя мама не пропускає недільних богослужінь у катедрі ,ми знаходимось в пошуку церкви ,схожої до описаної в діях апостолів ,так як я колись мала щастя таку відвідувати
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей