мешканка написав:ому що наша пострадянська країна утискає будь-яку можливість релігійної освіти.
ну це вже взагалі смішно,виявляється вам пострадянська освіта заважає читати Слово Боже
мешканка написав:ому що наша пострадянська країна утискає будь-яку можливість релігійної освіти.
мешканка написав:Докази, будь ласка, в студію...Не припустимо давати такі звинувачення без літературних доказів.
мешканка написав: Якраз завдяки освіченості в Польщі був подоланий протестантизм.
мешканка написав:ПС: Чому ігноруєш моє запитання "До якої конфесії належиш?"
Перлинка написав:мешканка написав:ому що наша пострадянська країна утискає будь-яку можливість релігійної освіти.
ну це вже взагалі смішно,виявляється вам пострадянська освіта заважає читати Слово Боже
мешканка написав:І всі догми, укладені Церквою, вважаються непомильними...
А ти мені казала, що Католицька Церква є непомильною...
Перлинка написав:мешканка написав:ПС: Чому ігноруєш моє запитання "До якої конфесії належиш?"
я вже писала не раз ,що не відношу себе до конфесій,я просто християнка
мешканка написав:пострадянська освіта виховує покоління людей пасивних у відношенні віросповідання, мовчазних атеїстів чи напіватеїстів і неофітів, які наново винаходять колесо щоразу.
Перлинка написав:мешканка написав:І всі догми, укладені Церквою, вважаються непомильними...А ти мені казала, що Католицька Церква є непомильною...
хіба це не одне й те ж
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей