Глобальні оголошення!

Теорія "Золотого мільярду"

Модератори: Natalinda, ksana

Теорія "Золотого мільярду"

Повідомлення Галина » 22 травня 2010, 19:40

Ми з чоловіком дивились якось один, майже, документальний фільм (не пам"ятаю, як назиався, якщо когось зацікавить, то вивідаю в чоловіка). так там було сказано що усім світом, насправді, править кілька десятків людей, вони регулюють і фінансову сторону життя і духовну. Вони встановлюють правила життя. І оце сучасне мистецтво це свого роду нав"язане ними. Щоб нас пригнітити, зробити агресивнішими, черствішими... Ось такі сумні реаліїї.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Re: Сучасне мистецтво?

Повідомлення Naya » 22 травня 2010, 21:13

Галина, то ви пишете про теорію золотого мільярду.
зараз про неї багато і говорять і знімають фільми...
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Re: Теорія "Золотого мільярду"

Повідомлення мешканка » 26 травня 2010, 08:27

я вже декілька років цікавлюсь теорією "Єдиного правління" (ще її так називають) і цікаво, коли дізнаєшся різні факти, все складається до купки, як пазли, хоча і речі, на перший погляд, зовсім не мають нічого спільного (скажімо, як ліквідації монархій, нацизм і фемінізм), а коли вглибитись в суть, видно хто за цим всім стоїть і яка основна мета. Це дуже цікава тема і раджу всім пошукати інформацію та дізнатись більше, щоб бачити істину суть цього всього, що зараз відбувається в світі.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 26 травня 2010, 09:20

А може краще нічого не знати? Менше знаєш - міцніше спиш? Шось мені страшно таке читати, га?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Naya » 26 травня 2010, 09:24

ага..або ше "теорія глобалізації", і все ж до того йде....
от лиш муляє мене єдине питання - чого про неї саме зараз кричать на кожному куті?
Коли я вперше про неї читала, а то було десь років 8-10 тому, і тоді ше мова йшлапро Рокфеллерів та Рочестерів, то така інфо була дуууже рідкісна.
І якщо люди, які стоять "наверху" роблять стільки всього(і всесвітня війна, і теракти 11 вересня в США, і багато-багато чого), то як так сталося, що зараз про це всі гомонять????
шота тута не то..

Ір, а ти читала відповіді Інсайдера, який говорив про сім"ю, яку ми зневажаємо? Я була вражена деякими відповідями...
А згодом ті всі відповіді з нету просто щезли...
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення мешканка » 26 травня 2010, 13:14

ні...такого я не читала, я читала про спровокований і профінансований фемінізм як один із шляхів знищення сім"ї... і т.д.
Хепімаммі: краще знати багато, але вміти систематизувати і просіювати інфу..... а, як на мене, то спокійно спати це далеко не головна мета в житті... (ПС. Спокійно спати і так не виходить, малі не дають ;) )
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення ВІР@ » 16 травня 2011, 15:14

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

деяка інформація для роздумів.
Передивившись все це іще багато іншого, починаю вірити.
Мабудь всетаки комусь вигідно, щоб люди вмирали...
ВІР@ Офлайн

Повідомлення Sawwku » 16 травня 2011, 23:55

а якщо на мить уявити, що оці балачки про теорії глобалізації, золотого мільярду та інші насправді є окозамилюванням? і насправді за всім тим, що відбувається, стоїть зовсім інший (не виключено, що набагато грізніший) план.
(от як в Україні: всі говорять то про Гонгадзе, то про мордобой на 9 травня, то ще про щось, і за тим зовсім не зважають на серйозніші речі типу інфляції, зростаючої злочинності, погіршення рівня життя, високої смертності врешті-решт :dash: )
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей