flower написав:happymami ну як там в тебе справи? живнш по ситемі ще? розкажи.
ну я здається вже писала, шо я не живу по ній активно. Я її приміняю в життя лише тоді, коли в мене завал виходить. А якшо я цілий день собі тупо ковбасою валяюся на дивані і хочу відпочити, то ясне діло, шо флаймама відпадає, бо нашо)))))
Але я собі роздруковую їхні помісячні календарики, куди треба вносити свої плани. То хоч і малу частинку але таки живу по тих календарях. Але маю мрію створити свій індивідуальний зразу на цілий рік. Бо мені так легше - думати глобально, ніж по трішки)))
Коли багато справ, то використовую їхні таблички, де всю роботу треба поділити на чотири колонки і не більше і між кожною колонкою переключатися, коли надоїдає саме те. що роблю зараз ;)
Одним словом - флаймаму в життя впускати треба однозначно. Але без фанатизму ;) Насправді мозги відпочивають з тим сайтом. Всьо сплановано, всьо написано, нічьо не пропускається. особливо гарно там все розжовано перед святами. Мені цей Новий рік пройшов спокійно і без нервів, бо там були спеціальні таблички з плануванням подарунків ще за місяць-два до свят. А ще там гарно є планування меню на свято і список, коли і шо купувати з продуктів