Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення taranjka » 07 лютого 2012, 14:42

може краще пиши прямо, а не використовуй тільки тобі зрозумілі смисли :-D
до чого тут "професійний підхід"?
"У мене не зашкалює національна свідомість, так званий "шароварний націоналізм", я просто хочу наголосити, що євроремонт можна розуміти як не тільки ремонт квартири, але й ремонт мозгів, тобто змінити своє ставлення до "толпи", не називати їх "бидлом"." - а це речення взагалі шедевр - ти о чьом? толпу я бидлом не називала :-D про бидло йшлося як про окремий екземпляр :-D
ти сама собі суперечиш. то ти проти "негриків", то вже проти поділу за коляром шкіри. то тре любити СВОЄ, бо воно своє, то вже нє. пишеш про те що чорні порушуть якісь цінності, але нічо конкретного не наводиш, при тому всім закидаєш, що їхні пости не мають ніц конкретного :-D
євроремонт мозгів :-D :^D :^D
а про грішників, то до чого? тут хто кого судив? :крейзі:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 07 лютого 2012, 15:36

taranjka написав: про грішників, то до чого? тут хто кого судив?

грішники негрішника судили :-D
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Тань » 07 лютого 2012, 21:59

Таранька. Я так бачу, що тобі треба елементарне добре пережовувати, бо ти "ніц тово конкретного... :нєа: ніц того не розумієш" :крейзі: , напевно тобі ще треба "вчицця", :help: а може вже запізно, та ні, напевно вже не треба :блін: . Не думаю що ти якісно відрізняєшся від того газетяра, що обзивав у своїй статті наших дівчат нецензурними словами, які з того самого сленгу, що і твої слова "бидло", "толпа" і "гімно". }-] Ще раз наголошую, що у своїх дописах, я толерантно намагалася висловлюватися як про наших співгромадян, так і представників інших національностей. Я думаю, що від такої "глибокозмістовної" розмови можна втомитися і вона втрачає будь-який зміст. ;-) :па-па:
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення flower » 08 лютого 2012, 00:09

Alisa написав:Європейськість, що починається з євроремонту - думка-бомба.
Фраза, що має стати афоризмом:)

та фраза про ремонт мене вбила на повал :^D :^D :^D
значить я давно в Європі живу :^D :^D :^D :^D :^D :^D
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 08 лютого 2012, 00:17

Тань написав:Я так бачу, що тобі треба елементарне добре пережовувати, бо ти "ніц тово конкретного... ніц того не розумієш" , напевно тобі ще треба "вчицця", а може вже запізно, та ні, напевно вже не треба

пережовувати нам не треба, а оприділитись тобі б не помішало, Бо читаючи тему реально важко зрозуміти ти "за меня или за медведя"?
Тань написав:Ще раз наголошую, що у своїх дописах, я толерантно намагалася висловлюватися як про наших співгромадян, так і представників інших національностей.

де ж ця толерантність якшо ти Тараньку до того газетяра прирівнюєш?
Тань написав: Не думаю що ти якісно відрізняєшся від того газетяра, що обзивав у своїй статті наших дівчат нецензурними словами
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 08 лютого 2012, 00:37

flower,не наривайся ,бо ше зара толерантна добра пані психолог і тебе або аля Перлинкою обізвуть,або чого гірше тупою :крейзі:

Тань,лиш не йди нікуди,в нас тут давно таких кумедних дівчаток не було :хлоп:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flower » 08 лютого 2012, 00:38

:-D
я немогла просто вже стриматись
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Nymydora » 08 лютого 2012, 00:38

Слухайте, пані Тань, я, звичайно, людина толерантна, у дискусії намагаюся не влазити - це Вам весь форум підтвердить, але, як кажуть брати-поляки (я нічиєї тут нацсвідомості не зачепила часом, якщо зачепила, то перепрошуюсь): Цо за дужо, то нєздрово. Ви висловили свою позицію, Вас вислухали, Вам заперечили, хто де вважав за потрібне - таке спілкування це природньо, для того ми всі і є. Але переходити на особистості тут зась. Не знаючи людей особисто, будьте добрі, не дозволяти собі їх ображати. Це я про Тараньку в першу чергу,якщо раптом Ви не зрозуміли. Обговорюємо статтю, а не форумчанок.
Сорі, Перлинка, що малину наламую. :lol:
Востаннє редагувалось Nymydora в 08 лютого 2012, 00:47, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mari » 08 лютого 2012, 00:46

А ми з о.Мартином дуже класно ставимось вже роками до іноземних студентів. Років ще 5 назад вже о.Мартин був запровадив перші в Тернополі католицькі Богослужіння на іноземній мові. І звісно люди вони точно такі як і ми . З таким ж характером, але як і ми з різними звичками, і звісно з різним кольором шкіри. З часом костели перебрали англ.літургії, але навіть нещодавно, от саме в неділю вони були в Катедрі і колядували і співали. Ми дружимо з ними багато років. Неодноразово ми були на міжнародній конференції лікарів- католиків англ.мовою. І я нічого погано не бачила і не бачу щоб в Тернополі жили, вчились, женились іноземці.

Я- за, вони такі ж люди як і ми :heart:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 08 лютого 2012, 01:13

Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей