Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення pan_kotskyy » 06 лютого 2012, 15:28

taranjka написав:раз мене пробували "зняти" якісь араби - какіє галубіє глаза =O =O - сказали мені кароокій :-D

:^D :^D :^D
а я згадала, що якось гуляла з малим, йому тоді десь рочок було і трошки, то чорношкірі дівчата так гарно до нього сміялися, махали руками і тішилися, що і малого то повеселило ^-)
я аж здивувалась, що таке може бути, наші дівчата, що компаніями ходять так до чужих дітей не тішаться ні з того ні з сього.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Перлинка » 06 лютого 2012, 15:39

всьо тепер чорношкірі кращі наших :ура:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 06 лютого 2012, 15:46

Як мені було 8 років, то запамятався випадок. Коли лежела в лікарні мала рідкісну хворобу, і до мене дуже багато практикантів водили і чорних і білих.... То одного разу прийшли студенти всі слухали, а один негр стояв в кутку я питаю а чого він не йде, то лікарка каже, а ти що не будеш плакати??? І так вроді тоді і не підійшов...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 06 лютого 2012, 15:57

олеся написав:Як мені було 8 років, то запамятався випадок. Коли лежела в лікарні мала рідкісну хворобу, і до мене дуже багато практикантів водили і чорних і білих.... То одного разу прийшли студенти всі слухали, а один негр стояв в кутку я питаю а чого він не йде, то лікарка каже, а ти що не будеш плакати??? І так вроді тоді і не підійшов...

навіть діти ненавмисно приймають участь в дискримінації ,дивно що ніхто не полінувався їм грамотно пояснити шо то не бабай,вирішили -хай краще собі в кутику стоїть
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 06 лютого 2012, 16:06

Та я сама їх питала чого не йде тобто я не боялася їх... Я колись дружила з дівчинкою негром, жили на Україні мама Українка, тато з Конго, тому для мене цей студент не був як ти класно порівняла
Перлинка написав:не бабай
для мене це були такі самі люди тільки іншого кольору шкіри.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 лютого 2012, 19:13

ой, в мене зі старшим малим і чорношкірими теж раз була історія )))
прийшли ми з ним на масаж в такий собі центр медпідготовки (я точно не пам"ятаю його назви), шо навпроти обласної лікарні
а там тих кольорових купа
на першому поверсі - в них там комп"ютерний клас для підготовки медсестер
а вище - спортивні зали, де вони займаються у вільний час
ну і було їх на всіх поверхах дуже багато
а нам треба було на 4-й поверх іти
отак піднімаємося по сходах, він розглядається на всі боки і десь на 2-3 поверсі проходить повз нас групка тих студентів
а мій малий так весело: "о, мамо, подивися - негрики!"
я йому шось там потім пояснювала, шо то не дуже гарно так на них казати, краще - чорношкірі
але от подумати наперед про те, шо колись може виникнути така ситуація і підготувати його наперед до того,
шоб він не казав на них "негри чи негрики", якось мені таке навіть на думку не спадало
а ви якось зі своїми дітьми про таке говорите?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Shalimar » 06 лютого 2012, 20:04

pan_kotskyy написав:[
а я згадала, що якось гуляла з малим, йому тоді десь рочок було і трошки, то чорношкірі дівчата так гарно до нього сміялися, махали руками і тішилися, що і малого то повеселило ^-)
я аж здивувалась, що таке може бути, наші дівчата, що компаніями ходять так до чужих дітей не тішаться ні з того ні з сього.

раскрепощенные люди..
Зображення
даешь дружбу народов!

п.с. на фото чужой человек, мимо проходил. ну и как-то они стусовались))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Тань » 06 лютого 2012, 21:52

taranjka, Я погоджуюся з тим, що кожен сприймає світ індивідуально, тобто настільки, наскільки дозволяє йому його культура, соціальний досвід та рівень інтелекту.
taranjka написав: то дівчата-африканці пройшлися, то пара арабів на траві сидить, крішнаїти співають і ше й двох євреїв з пейсами побачили

Це скоріше нагадує Африку чи Ближній Схід :-D :-D :-D Але щоб Європа асоціювалася з вище описаним :нєа: , то треба ще добре пофантазувати щоб таке придумати :lol: . Напевно в нас різне уявлення про європейськість? Я не проти полікультурності, я за національну гідність, яка починається від себе :vo: , і причому без
taranjka написав: толпи дзобаючих сємки тернополян,
Невже окрім "толпи" ти не помічаєш людей, а можливо це твоє сродне середовище, в якому тобі комфортно? Я не кажу що українці кращі чи гірші за африканців, можливо у нас навіть більше ментальних недоліків :-( , ніж у них, але й так само свою дитину любиш не за те, що вона для тебе найкраща, а за те, що вона СВОЯ, рідненька ;-) .
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення flower » 06 лютого 2012, 21:54

раз вже пішли історії про чорношкірих то розкажу вам свою. 8-. я то памятаю дуже смутно але памятаю трохи, тато мені про то нагадує все, прикалується. :lol: Було мені незнаю скільки точно років десь 4 чи 5, поїхала я з татом на море в Одесу, там в мене тьотка жила в комуналці, то ми з татом з самого ранку тікали з того дурдому, а поверталися пізно ввечері (довідома. я вдень ніколи неспала і не сплю, і в садіку тоже всі то знали). Так от тусувалися ми по всій Одесі, а там не так як в нас в містечку, населення інтернаціональне і я побачивши на вулиці негра, вчепилась татові за ногу і на всю вулицю кричала: "Тату, бабай! Тату, бабай!" :-D люди зглядаються, а той чоловік схилився ше до мене і давай на ламаній російській: "Девочка, я не бабай!". В мене серце було в пятках, я так перелякалася, ну де я до того в себе в Збаражі могла бачити негра. :^D
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 06 лютого 2012, 22:41

Тань написав:
taranjka написав: то дівчата-африканці пройшлися, то пара арабів на траві сидить, крішнаїти співають і ше й двох євреїв з пейсами побачили

Це скоріше нагадує Африку чи Ближній Схід :-D :-D :-D Але щоб Європа асоціювалася з вище описаним :нєа: , то треба ще добре пофантазувати щоб таке придумати :lol: . Напевно в нас різне уявлення про європейськість?

а как там, в Европе, на самом деле? расскажиииии
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей