а во :)
Апельсинові мафіниІнгредієнти: 1 апельсин
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
150 г вершкового масла або маргарину
3 яйця
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
200-250 г борошна
Рецепт приготування:1. З апельсина зняти цедру (за допомогою спеціального ножа, або натерти на тертці).
2. Видавити сік з апельсина (повинно вийти близько 50-70 мл).
3. Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
4. Додати яйця, перемішати.
5. Додати сік і цедру апельсина, перемішати.
6. Додати борошно, розпушувач, замісити не круте тісто.
7. Викласти тісто в змащені рослинною або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!