Anjuta » 02 лютого 2012, 09:55
Ми малому також не робили жодної прививки. В роддомі в нас ваги не вистачало...а потім в нас жовтуха була....пізніше коли наважилась робити БЦЖ.....то не зробила. Ми в кабінеті поміряли температуру перед прививкою, в малого була 37.2, а лікарка нам говорить: "Ну дивиться, як хочете, я не знаю, впринципі можна зробити!". Після такого, я в шоці і вирішила не робити прививки. Через тиждень приходимо, температура така сама, а лікарка каже, що питала медсестер!!! які роблять прививки, то це нормально!
Вибачте, але якого милого, мене та лікарка агітує тепер на прививки(в дитини сильний діатез довший час) аргументуючи, що це здоровя дитини!
В мене від народження жодної прививки, в сетри також, в брата старшого не знаю, можливо деякі є, але точно не всі. Моя мама була проти, щоб нам кололи всю ту "інфекцію". Проте сама один раз вирішила зщепитися проти грипу на роботі(бо давали премію, а хто не мав того щеплення то направляли спочатку на щеплення, а так як мама сама нас ростила, то мабуть вирішила, що прививку перенесе, бо гроші треба і на роботі не хотіла зперечатися, щоб не втратити) то в неї після прививки піднялася температура на пару днів, а та гуля в діаметрі десь 5-7 см, яка утворилася на вечір після щеплення - вже тримаєтся 15 років!