Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення mari » 03 грудня 2011, 13:37

36.
У Вищому адмінсуді перебуває низка справ про позбавлення звань Героя поета Василя Стуса, пісняра Володимира Івасюка. Про це інформує Українська правда.

Відповідні позови подав донеччанин Володимир Оленцевич, який перед тим судився через присвоєння героїв Степану Бандері та Роману Шухевичу.
На його думку, всі нагороджені Герої України не можуть називатися такими, бо не були громадянами України.

Син командувача УПА Юрій Шухевич переконаний, що Вищий адмінсуд ухвалить рішення у справі Стуса, Івасюка на користь Оленцевича.

"Я не сумніваюся, що так і буде. Адже там аналогічна ситуація, як і в справі Романа Шухевича. Дві інстанції Оленцевичу відмовили, але він подав касаційну скаргу, і її задовольнили. Тепер слово за Вищим адмінсудом. І рішення його буде аналогічним, тільки дуже скандальним. Бачте, це вже пішла справжня лавина", - сказав він.

На думку Шухевича, ухваливши свого часу рішення у справі Бандери та Шухевича на користь Оленцевича, ВАСУ загнав себе в глухий кут.

"Бо тепер, якщо суд не прийме аналогічне рішення при подібних обставинах і мотивації, то тим самим визнає, що попередні ухвали по Бандері та Шухевичу були політичні. І якщо логічно дивитися, то такі самі підстави "зняти" Героя України є і щодо Олексія Береста (радянський герой ІІ Світової війни, який встановив Прапор Перемоги на даху німецького?Рейхстагу), генерала Кузьми Дерев’янка (приймав капітуляцію Японії), навіть ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Адже всі вони формально не були громадянами України. Вони були громадянами СРСР", - сказав він.

У свою чергу адвокат Степана Бандери-молодшого Роман Орєхов вважає, що і Бандеру, і Шухевича могли нагородити званням Героя України посмертно.

"Як правник я повторював це не раз: небіжчик не має громадянства. Відтак говорячи "посмертно", нагороджуємо того, хто вже не має жодних громадянських, цивільних або політичних прав. А тому й немає жодного значення, громадянином якої країни він був. Бо ж тепер він уже не громадянин! Це зрозуміло будь-якому юристу!", - заявив він.

Адвокат додав, що у справі Стуса та Івасюка формально суд має такі ж самі підстави позбавити звань героїв.

"І враховуючи судову практику, яку сам для себе створив Вищий адмінсуд у справі Бандери та Шухевича, укази щодо Стуса та Івасюка теж можуть бути скасовані", - вважає він
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 17 грудня 2011, 21:58

37.Компанія Google опублікувала традиційний звіт Zeitgeist, присвячений найпопулярнішим пошуковим запитам жителів різних країн з січня по кінець листопада 2011 року.

Про найзначущі події року Google нагадала за допомогою трихвилинного відеокліпу, який містить відеофрагменти, фотознімки, цитати запитів і новинних стрічок.

Так, у ролику були згадані резонансні політичні події: арабські революції в Єгипті, Тунісі, Сирії, Лівії, масові заворушення в Греції, ліквідація американським спецназом лідера "Аль-Каїди" Усами бен Ладена.

Увага користувачів інтернету також була прикута до березневого землетрусу в Японії та серії сильних повеней в Бразилії на початку року.

Зі світських подій Google згадала весілля британського принца Вільяма з Кейт Міддлтон.

У відеоролик потрапили також відомі особистості, які померли у цьому році: актриса Елізабет Тейлор, засновник Apple Стів Джобс, тележурналіст Енді Руні та інші.

У число найбільш пам'ятних подій року, за версією Google, також увійшли завершення американської космічної програми Space Shuttle і останній запуск багаторазового транспортного корабля NASA Atlantis, а також церемонії у зв'язку з 10-ю річницею терактів 11 вересня в США.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AIEamakLoY
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 03 січня 2012, 12:39

38. В кафе Icecreamists (Лондон) продається морозиво Baby Gaga з жіночого грудного молока.
Це правда.Вартість 1 кульки- ?14 ($23). Засновник кафе Мэтт О’Коннор розповідає що молоко для морозива купує у 15 жінок яких знайшов розмістивши своє посилання на форумі для мам. Жінки охоче таким чином вирішили популяризувати грудне молоко.

А нам слабо? як думаєте смачно? Ви б таке купували? А чоловік ваш би їв? Як буду в Лондоні обов"язково спробую.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення олеся » 03 січня 2012, 13:56

mari написав:Дівчата, невже ніхто не хоче про відомого Слюсарчука, псевдонейрохірурга поговорити?????????????

я передплачую ту газету, яка викрила цього "лікаря" тому кожного тижня дізнаюся все про нові і нові жертви... Я шокована від цього "нейрохірурга".
До речі ось фото сторінки з газети сканеру на жаль не маю.... Думаю що це пов'язане...
Зображення
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення flower » 03 січня 2012, 14:03

mari написав:38. В кафе Icecreamists (Лондон) продається морозиво Baby Gaga з жіночого грудного молока.
Це правда.Вартість 1 кульки- ?14 ($23). Засновник кафе Мэтт О’Коннор розповідає що молоко для морозива купує у 15 жінок яких знайшов розмістивши своє посилання на форумі для мам. Жінки охоче таким чином вирішили популяризувати грудне молоко.

А нам слабо? як думаєте смачно? Ви б таке купували? А чоловік ваш би їв? Як буду в Лондоні обов"язково спробую.

ні я б такого не їла :mrgreen:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення олеся » 03 січня 2012, 15:05

mari написав:38. В кафе Icecreamists (Лондон) продається морозиво Baby Gaga з жіночого грудного молока.

я б теж не їла такого, не продавала б молоко, бо для мене це неприродно.... На рахунок чоловіка то не знаю напевне теж не їв би, ввечері спитаю...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mari » 01 лютого 2012, 17:37

То що спитала- їв би?
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 01 лютого 2012, 17:39

39.
"Креативна" соціальна реклами від виконавчого комітету бориспільської міської ради. Як хто її розуміє- бо щось ніяк не можу зрозуміти про що тут_ типу ми за наркоманію чи як?

Зображення
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 01 лютого 2012, 17:54

40. Прилад для розглажування зморшок носогубних(наскільки я зрозуміла з фото, хоча може й ні). Смішно дуже.

Зображення
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Shalimar » 01 лютого 2012, 17:54

39
хм.. наверно, что в жизни всегда присутствует любовь
но если принимаешь наркотики - в твоей жизни любви не будет

неоднозначно....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей