Глобальні оголошення!

Дитяче взуття. Де купити і як вибрати?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяче взуття

Повідомлення svetla » 14 жовтня 2011, 10:11

Вірити НОГАМ ;-)
Або брати перевірене, або пробувати... :?
НЕ знаю... Вибрати важко. Я тільки читаю цю тему,бо нічого путнього не мажу сказати :P
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Natalinda » 18 жовтня 2011, 17:55

А хтось Ельф має?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення flower » 28 січня 2012, 12:47

дівчата розкажіть про взуття кларкс. Дуже мені подобається і хочу прикупити малій для перших кроків. Воно іде без супінатора і мене цікавить чи він має бути обовязково у першому взутті? Якщо так то чому така відома фірма його не передбачила :?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sawwku » 28 січня 2012, 13:30

flower написав:Воно іде без супінатора і мене цікавить чи він має бути обовязково у першому взутті?

якщо нема показів, то ніякого супінатора не треба.
лише лікар повинен його призначати!
ті всюдисущі супінатори продиктовані нашим бажанням тричі перстрахуватися, аби шо не стало. а якщо проблеми і не було, то і такі заходи були не потрібними. зате потім якщо добре, то яка мама молодець, що вчасно запобігла (не відомо чому, але все ж). а якщо те, що в нас називають супінатором (бо насправді в більшості це лише невдала імітація!) не допомогло, то що ж поробиш... так сі стало
а! і ортопед не раз казав, що до року ніяких супінаторів НЕ МОЖЕ І НЕ ПОВИННО БУТИ!!!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 28 січня 2012, 15:02

в нас кларксу багато взуття. мені дуж подобається і якість і дизайн і малій зручне. а якшо тре ступінатори, то ж встілку можна окремо купити, кажися. але ми не мали і все гуд :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 08 березня 2012, 02:10

Набибала на кідстафі Фламінго взуття. Хтось носив?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення natashapal » 09 березня 2012, 09:04

Розкажу я про наше взуття, зимове брали BG Termo дуже сподобалося, правда взяла трохи засвітле, дуже видно коли замазується, а на рахунок теплоти, то ходили з морози до 20 градусів і ножка була тепленька, вдівала тільки на зимовий колготок, мали також Дутіки, теж ножки тепленькі, одного разу були холодні коли їхала з малою на санках нез накриття, але думаю то нормально. Мені це взуття сподобалося набагато більше чим шкіряне на цегейці, набагато тепліше і не пропускає води.
Весну - літо купляю BG гарні на вигляд, з супінатором, з твердим задніком, гарно тримають ножку, і не зношуються сильно, ми після цілого літа ще ходили в хаті замість тапочок, а стан зараз досить нормальний, ніде нічо не відклеювалося, не відривалося і тд.
natashapal Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 37 раз.
Подякували: 18 раз.
Діти: Дві донечки - два сонечка!!!

Повідомлення Радмила » 09 березня 2012, 17:52

Хтось мав взуття Котофей чи Шаговіта? Дивлюсь, модельки гарні. І ціни доступні. Чи якісне?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Касівочка » 18 березня 2012, 23:50

Natalinda написав: хоч більшість людей ходили нині в застібнутих куртках і з шапками , шарфами.

Більшість так, але були і (на співучці) в футболках, шортах, одну темношкіру дівчину помітила в босоніжках, при тому, шо там ше кучугури снігу лежать...
Мені сьогодні було нормально в застібнутому плащі і весняних чоботах, не жарко, але трохи в голову надуло без шапки ))
Я би також малій вже купляла якісь кросівки, бо для туфлів, думаю, ще заскоро, та й обіцяють ше похолодання, але купили нарядний плащик на Великдень, а до нього кросівки спортивні не підійдуть, хіба якісь гламурні шукати )) Тому наразі напевно треба демісезонні.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Re: Шукаю знайомих в Виноградові

Повідомлення irinka » 18 квітня 2012, 14:42

Була сьогодні в магазині Тереза, то босоніжки на хлопчика коштують 450 грн. ще мені дали ссилку на сайт
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість