Глобальні оголошення!

чи можна торгувати в храмі ?

Модератори: олеся, Tajga

Re: чи можна торгувати в храмі ?

Повідомлення олеся » 23 січня 2012, 20:44

В мене аналогічна ситуація подруга одружена зі священником, в нього парфія - одні старі жінки, молоді майже нама. Їх син вчиться в класі де 5 діток з двох сусідніх сіл разом :!: А живуть нормально, мають машину, город, вроді якась господарка і так далі.... Ще цей священник іноді підробляє... Я не була в них бо щось ніяк не виходить (на Волині парафія), але по словах тієї жінки теж і коло хати і в хаті нічого їм не бракує.
Не потрібно думати що якщо священник, значить з церкви всі його статки.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: чи можна торгувати в храмі ?

Повідомлення kolibri » 24 січня 2012, 15:47

зазвичай не люблю втручатись у дискусії на релігійні теми, бо тут дуже важко сказати хто правий а хто ні
але тут таки хочу сказати, що я виросла в селі, де всі ходять до церкви (як і прийнято на західній Україні) і в нашій церві ніколи не було і зараз немає отих столиків із релігійною літературою, іконками і т.д.
незважаючи на це - у всіх є молитовники, образи в хаті та й все що кому треба - значить є де купити!!!!!! і це не обовязково має бути в церкві!!!! хто захоче, той купить - знайде де!
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Поперед.

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей