Глобальні оголошення!

Карпати

Модератор: taranjka

Re: Карпати

Повідомлення flower » 23 січня 2012, 14:59

krapk@ написав:оце млодці!! Справді!!! Дяки за фотозвіт!!!! А яка зараз ціна за кімнату з людини??

ціни різні є. залежить від місця розташування і від самого будинку. ми платили 1100 за сутку за весь будинок. нас було 11 чоловік і + 2 мацьопиків. дім не супер пупер (але вода гаряча була, в кімнатах жара, шо спали при відкритих вікнах і ліжка нічого такі. можна знайти було кращі умови за ті гроші якшо швидше на перед замовити, але ми так не змогли бо нас багато, незнали ще точно чи всім вийде і прогавили дуже класний будинок.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ludmila » 23 січня 2012, 15:06

Flower, дуже класні фото і ви само собою теж!!!!! :roses: Я ще в зимових Карпатах не була, тільки літом! Як же там гарно!!!!
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Перлинка » 23 січня 2012, 15:54

flower

кльово,заздрю :гуд:

а ми не зважились ,бо й машина дуже низька і тісна для нашої сімейеи ,поки не виходить поміняти на бус чи мінівен

ну і зі всіма трьома тоже якось не тойво,вже були майже домовилась з подругою і її сімєю після нр поїхати разом ,але сіли подумали і передумали :(
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 23 січня 2012, 16:08

flower молодці! Дуже гарні фото! До речі, в Яблуниці я теж ставала вперше на лижі, правда, не знаю точно, на якій саме горі. Треба буде з"їздити для прикола подивитись туди, бо як тоді ще було- то було важко там навчитись по тих горбах скакати "диких" , та ще й бугелі були такі "шайби", як згадаю, які синяки вони мені залишали на ногах.....)) а в Буковелі вже цивілізовано- став і поїхав, все проретрачено, підйомники.... Летиш і розвиваєш шалену швидкість...= )))) Як же я хочу кататись........Жаль, цього року відпадає.....(
Але вже на наступний відірвусь!))
Marta Офлайн

Повідомлення Любов » 23 січня 2012, 16:14

flower, класні фотки, відпочинок вдався на славу :гуд: , молодці
я тоже в Яблуниці вперше і востаннє ставала на лижі, бо підчас третього спуску невдало впала і зламала ногу :( . Тепер якийсь трохи страх перед лижами, але що це неймовірний кайф і адреналін, то факт.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення flower » 23 січня 2012, 16:32

Marta написав:flower молодці! Дуже гарні фото! До речі, в Яблуниці я теж ставала вперше на лижі, правда, не знаю точно, на якій саме горі. Треба буде з"їздити для прикола подивитись туди, бо як тоді ще було- то було важко там навчитись по тих горбах скакати "диких" , та ще й бугелі були такі "шайби", як згадаю, які синяки вони мені залишали на ногах.....)) а в Буковелі вже цивілізовано- став і поїхав, все проретрачено, підйомники.... Летиш і розвиваєш шалену швидкість...= )))) Як же я хочу кататись........Жаль, цього року відпадає.....(
Але вже на наступний відірвусь!))

Бачиш я навпаки привикла на бугелі підніматись (правда перший раз на половині дороги впала з подружкою і люди, що з заду їхали чуть на нас не наїхали), а на Буковелі мені було дуже страшно вперше на лижах на підйомник сісти і злізти.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 23 січня 2012, 16:54

flower, які ви молодці!!! Фото супер!!! Класно відпочили :гуд:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Marta » 24 січня 2012, 03:40

flower написав:на Буковелі мені було дуже страшно вперше на лижах на підйомник сісти і злізти.

а для мене бугелі- то страшний сон))))) мені було страшно, коли піднімаюсь сама- з нього злізти, воно так дьоргає, вічно мені за куртку зачіпиться, а ще також колись був лід на підйомі, всі і так напружені, щоб лижа не зійшла і не впасти, а на самому верху впали також дві дівчини, і полетіли вниз, збиваючи всіх, хто їхав за ними......місево з людей, палок і лиж.....не дуже приємні спогади, але є що згадати....)))
Marta Офлайн

Повідомлення Oksana » 13 червня 2012, 13:34

ДІвчатка, може хто має які контакти в Закарпатті в приватному секторі? В Прикарпатті ми вже були, все сууууупер сподобалось, але думаємл може цього року махнути в Закарпаття? Все таки там ще не були, цікаво... Думала про Синевір. Чи не варто? Хто там був, щось може сказати? Чи може кудись інакше краще? В нас тут багато любтелів гір, поділіться куди краще з дітками. Мене цікаивть приватний сектор, можливість самому варити, гори, річечка. Загалом, щоб свіже і чисте повітря, і релаксуючий відпочинок. Ми машиною, то і на всякі водоспади і все інше, що поблизу також би подивились. Порадьте хтось щось, або хоча б в яку саме місцевість їхати, то вже б на місці навіть найшли де зупинитись :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Natalinda » 13 червня 2012, 13:46

Оксана ви на коли плануєте?
Ми тоже в Карпати думаємо
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість