Тань написав: Ти нагадуєш мені спраглого в пустині, а вірніше інтелектуально спраглу людину, яка довго не може знайти духовну поживу, або заряджається енергією від "розмов на духовну тематику"
Тань написав:Перлинка написав:Тань написав:Волю Божу, Його промисел в стосунку до мене намагаюся розуміти із свого внутрішнього Я, із глибин своєї віри, свого серця, внутрішнього голосу..... тобто "... в Дусі і Істині"
Вважаю що нема більшої помилки в духовному розвитку як слухати власного Я
Саме це Я -Его зводить християнина на хибний шлях
ще Сократ говорив "Пізнай самого себе", наш праведний філософ Сковорода переконував, що треба копати кирницю з власного серця..., бо серце це і є душа людини.. Виходить що я не повинна себе пізнавати, а отже аналізувати і вдосконалюватися і таким чином наближатися до Бога? Якщо боятися свого внутрішнього Я, значить боятися реального життя, а "в страху не має любові". Христос окрім заповіді любові ще й казав "Не бійтеся", а отже будьте впевнені "Я світ переміг..."
Живу вже не я, а живе в мені Христос. А коли тепер живу в тілі, то живу вірою в Божого Сина, що полюбив мене і віддав себе за мене.
Shalimar написав:Перлинка написав:Бог Отець,Бог Син і Дух Святий
Это святая Троица?
так в Библии говорится, что Бог - триедин?
я, как православная, привыкла верить в это. Но.... не все ведь конфессии это признают? почему?
гра з вогнем написав:щодо продаж в церкві, я не знаю як це все організовуться. чи це продажа чи пожертва. напевно пожертва.
не виженуть з зсвоєю свічкою, та і як грошей нема дадуть...
гра з вогнем написав:також мене зацікавило запитання чому святкування різдва 25 грудня це шось на кшталт відступництва (писало в темі типу:"я ж їм не заважаю своє Різдво святкувати") чи я не так зрозуміла?
Shalimar написав:я не изучала этот вопрос (как, в принципе, и остальные), но сейчас мне кажется странным - НГ, а потом Рождество.... )))) :?
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей