Глобальні оголошення!

чи можна торгувати в храмі ?

Модератори: олеся, Tajga

Re: чи можна торгувати в храмі ?

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 15:55

Тань написав:Волю Божу, Його промисел в стосунку до мене намагаюся розуміти із свого внутрішнього Я, із глибин своєї віри, свого серця, внутрішнього голосу..... тобто "... в Дусі і Істині"

Вважаю що нема більшої помилки в духовному розвитку як слухати власного Я

Саме це Я -Его зводить християнина на хибний шлях
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Тань » 22 січня 2012, 16:02

Перлинка написав:
Тань написав:Перлинці - Я вірую в єдиного Бога, Отця Вседержителя, Творця Неба і Землі і всього видимого і невидимого і Єдиного Господа Ісуса Христа...... Волю Божу, Його промисел в стосунку до мене намагаюся розуміти із свого внутрішнього Я, із глибин своєї віри, свого серця, внутрішнього голосу..... тобто "... в Дусі і Істині"

в дусі -зрозуміло

а звідки тобі істина відома?без читання Слова?чи ти сама все знаєш ?

виходить тоді Біблія нікому не потрібна?головне слухати серця?

але буває що в серце говорить не тільки Бог а й Сатана ,власне его- найчастіше ,як дізнатись хто саме,по чому звіритись?

Найперше, кожна людина, яка визнає Ісуса Христа за Господа та Спасителя уже пізнана Богом і освячена вірою та благодаттю, тому злому тут не має місця. Зрозуміло що віра без діл мертва, і тому читання Святого Письма це є духовна потреба кожного практикуючого християнина.
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 16:05

ага, "Ибо три свидетельствуют на небе: Отец, Слово и Святый Дух; и Сии три суть едино" ( 1Ин 5:7)
нашла
Иисус = Слово?

а к кому обращаться в молитвах? К Отцу или к Сыну?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:10

Думаю неважливо
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тань » 22 січня 2012, 16:11

Перлинка написав:
Тань написав:Волю Божу, Його промисел в стосунку до мене намагаюся розуміти із свого внутрішнього Я, із глибин своєї віри, свого серця, внутрішнього голосу..... тобто "... в Дусі і Істині"

Вважаю що нема більшої помилки в духовному розвитку як слухати власного Я

Саме це Я -Его зводить християнина на хибний шлях

ще Сократ говорив "Пізнай самого себе", наш праведний філософ Сковорода переконував, що треба копати кирницю з власного серця..., бо серце це і є душа людини.. Виходить що я не повинна себе пізнавати, а отже аналізувати і вдосконалюватися і таким чином наближатися до Бога? Якщо боятися свого внутрішнього Я, значить боятися реального життя, а "в страху не має любові". Христос окрім заповіді любові ще й казав "Не бійтеся", а отже будьте впевнені "Я світ переміг..."
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 16:14

я читала, что нужно обращаться к Отцу во имя Сына. но не понимаю, как это, и не уверена, что действительно именно так надо
а если и так - то почему?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:21

Тань написав:Найперше, кожна людина, яка визнає Ісуса Христа за Господа та Спасителя уже пізнана Богом і освячена вірою та благодаттю, тому злому тут не має місця. Зрозуміло що віра без діл мертва, і тому читання Святого Письма це є духовна потреба кожного практикуючого християнина.

дивно,он одна лиш ти скільки в мені злого побачила а вище визнала що й в тобі є

якби це було б так ,то в християнських країнах настав би рай на землі

на жаль поки ми на цьому світі,місце злому ззавжди є , бо ми маємо волю обирати зле чи добре

не знаю чи є такі люди які насміляться сказати що завжди обирають лиш добре (мається на увзі не для себе ,а чинять по волі Божій)
Востаннє редагувалось Перлинка в 22 січня 2012, 16:31, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:29

Shalimar написав:я читала, что нужно обращаться к Отцу во имя Сына. но не понимаю, как это, и не уверена, что действительно именно так надо
а если и так - то почему?

13 І коли що просити ви будете в Імення Моє, те вчиню, щоб у Сині прославивсь Отець.

14 Коли будете в Мене просити чого в Моє Ймення, то вчиню.
(Ів. 14, 13-14)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:34

Тань написав: читання Святого Письма це є духовна потреба кожного практикуючого християнина.

чого ж,якщо нема кому розтовкмачити то й катехизису має бути достатньо,аби в єресь не впасти
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тань » 22 січня 2012, 16:36

[quote="Перлинка"]

дивно,он одна лиш ти скільки в мені злого побачила а вище визнала що й в тобі є

відверто кажучи мені тебе шкода :cry: , бо ти справді потребуєш терпеливого і уважного ставлення до себе. Я не зле бачу, яке є в кожному з нас, а намагаюся побачити добре, до якого треба прагнути. Ти нагадуєш мені спраглого в пустині, а вірніше інтелектуально спраглу людину, яка довго не може знайти духовну поживу, або заряджається енергією від "розмов на духовну тематику". Не треба виривати з контексту слова, речення і їх критикувати та обговорювати, шукаючи приводи для суперечок, навпаки шукай те, що може й тобі здається позитивним та корисним.
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість