Глобальні оголошення!

Страх переносити

Re: Страх переносити

Повідомлення Marta » 22 січня 2012, 02:28

oksana.tesliuk написав:а не сходу лупити: "яке ж те природне батьківство погане"

якщо ти зрозуміла, що я проти природнього батьківства- то це Не так!я тільки за!
Я згідна, що кожен випадок унікальний, від того і треба відштовхуватись, проте я мала на увазі в загальному, що багато мам, слухаючи про природнє батьківство, розуміють його для себе так, як якусь догму, що ні вправо, ні вліво , що от потрібно дочекатись, поки сама дитина захоче вийти на світ, і вперто стоять на тому, хоча всі аналізи і лікарі кажуть, що варто стимулюватися.
Так само коли говорять про кесарево, а мама вперто стоїть на тому, що вона буде родити природньо....Хоча природньо не получиться по показах....
Я маю на увазі, потрібно тверезо дивитися на речі, і коли це потрібно- робити так, як каже лікар, звичайно, попередньо зваживши всі за і проти, може, проконсультуватися з різними лікарями, тому що теж вважаю, що тільки на нас лежить відповідальність за наших дітей.
А так я дуже позитивно настроєна і відповідальна мама, просто перед тим, як приймати будь-яке рішення, порібно розглянути всі варіанти і всі ризики.
Marta Офлайн

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 04:50

Marta написав:От недавно читала про випадок, що лікарі пропонували госпіталізацію, бо вроді, плацента не справлялась вже, а мама, наслухана про "природне материнство" написала відмову і чекала дома пологів. Дитина не вижила.

Марта, я говорю о случаях, когда ВСЕ ПОКАЗАТЕЛИ В СОВОКУПНОСТИ в норме! и не призываю ждать "толчка природы" не смотря ни на что.
Я обсуждаю примеры, когда медицинских показателей для стимуляции нет! а сама мама и врачи - рады стимулировать
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення krapk@ » 22 січня 2012, 13:44

oksana.tesliuk ну давай обізвемо тих хто не хоче ризикувати здоров'ям своєї ще ненародженої дитини тупими, несвідомими і не самостійними. А ще обізвемо тих хто не дає прививки своїм дітям, а потім ще тих хто дає. А також можна гарно назвати тих хто народжує вдома чи тих хто народжує лише через кесаревий розтин. Тих хто годує грудьми до 3 років і тих хто на 3 тиждень починає догодовувати сумішами і т.д і т.п. Я не розумію цих звинувачень, чесно. Нам би лиш критикувати когось, не знаючи реалної суті. Так, всі лікарі тупі дурні і т.д, лише ми все знаємо, бо в інтернеті прочитали, чули що стимулювання це зло, а ми ж свідомі мами, як ми можемо робити дитині зло???? І це звісно так. Але далеко не завжди здоров'я жінки це дозволяє. А ще в нас мода є - періодами на щось конкретне, тоді все що не відноситься до цього активно заперечується. Інколи доходить до абсурду. На кожне покоління приходиться щось нове-нова тенденція, напрямок. Але треба думати своїми мозгами в своєму конкретному випадку. Звісно радитися, зі спеціалістами і бажано не одним і не двома. Але коли сидіти до 43 тижня (так зробила моя одногрупниця) вдома і не знати чого чекати, а потім мати дуже жахливі наслідки такого чекання, на мою думку це безвідповідально.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 14:26

Крапка, Ты читаешь, что Оксана Т. и я пишем? )) Или Ты только себя слышишь?..

Я НЕ писала, что правильно не соглашаться на стимуляцию, даже если здоровье не позволяет самой разродиться.
И до 43 недели СИДЕТЬ ДОМА не нужно! а нужно с 41-й ходить ходить каждый день на осмотр и прослушивание к врачу! и сделать узи! потому как если все ОК, то лучше пусть ребенок родится САМ, потому что стимуляция - это насилие!!! и над организмом матери, и над ребенком. Да, если что-то не в порядке - стимуляция ПОКАЗАНА, никто не отрицает. Но если ВСЕ ХОРОШО, не надо стимулироваться ТОЛЬКО ПОТОМУ, что (ооооой) уже ж 41+ неделя... (ого-го).
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 22 січня 2012, 14:53

Звичайно я теж проти того, щоб мамаша йшла на 39 тижні і казала -все стимулюйте бо мені вже надоїло. Для цього мають бути показання!!! Причому перевірені. Насамперд здоровий глузд, так що думаємо, думаємо перш ніж щось робити чи не робити.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 16:21

krapk@ написав:якщо людина попадає в ситуцію, що загрожує життю чи здоров'ю в той момент лиш думаєш як буде краще дитині.

А Вы не зациклились? :crazy:
никто не писал не даваться на стимуляцию, даже когда есть какие-то угрозы
и никто не писал сидеть дома до 43 недели, ждать, пока само не начнется
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 22 січня 2012, 16:32

krapk@ написав:Повірте, далеко не всі такі забиті

це мені сказала лікар-акушер гінеколог: "Лише 2% вагітних читають, питають і взагалі хочуть шось про це все знати, решта - по принципу "якось воно буде"!!!"
сидячи в чергах під кабінетом в ЖК, мала можливість переконатися в цьому на власні вуха - городять таке, шо в голові не вміщається

а якшо "не забиті", то чого сидіти вдома 43 тижні і не слухати висновків лікаря, не радитися з іншими фахівцями?!

я ПРОТИ стимуляції, не підтвердженої показами
але пам"ятаю і про те, що лікарі можуть і помилятися
тому зайва консультація зайвою в таких випадках не буває
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення krapk@ » 22 січня 2012, 17:13

oksana.tesliuk написав:а якшо "не забиті", то чого сидіти вдома 43 тижні і не слухати висновків лікаря, не радитися з іншими фахівцями?!

а по принципу мене нічого не болить, добре себе почуваю. Чекаю коли само почнеться. Дочекалася, що серце дитини перестало битися, а пройшло всього лише 42 тижні. Мабуть після цього випадку я і боялася вже 42 тижня. Хоч теж себе почувала ніби навіть не вагітна. Тим більше реально до дня ніхто ж точно не скаже який у вас термін.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 17:32

krapk@ написав:Тим більше реально до дня ніхто ж точно не скаже який у вас термін.

а кто еще может сказать, как не ты сама? разве Б не считается от первого дня последних месячных?
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 17:36

krapk@ написав:а по принципу мене нічого не болить, добре себе почуваю. Чекаю коли само почнеться. Дочекалася, що серце дитини перестало битися, а пройшло всього лише 42 тижні.

42 недели - это уже верхняя граница.. А ходила на 41 неделе на узи? все-все проверили? и все было в норме? и насчитывала 10 шевелений каждый день? все-таки какая-то причина конкретная была? гибели плода
Даже уже родившийся ребенок не застрахован от внезапной смерти. БЕЗ причины. До двух лет. Особенно мальчики.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Емоції майбутньої мами

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей