mari » 28 січня 2014, 17:31
Ще раз піднімаю тему але в інший спосіб. Впевнена що ви робите для інших десятки добрих справ, але напевно незручно про це писати та й чи треба...
Тож давайте в межах форуму спробуємо зробити один для одного приємності, а ви вже далі можете це поширювати собі. Це особливо актуально зараз в цей нелегкий час.
Доброго і світлого теж має бути хоч трохи у нинішні дні.
Тому, я беруся знову підтримувати рух "Заплати наперед": перші 3 осіб, які коментують це повідомлення словами "Я в ділі з Марі", отримають сюрприз від мене протягом 2014 календарного року. Це може бути будь-яка річ: квиток в кіно, книга, листівка, цукерки,консультація, те, що на мій погляд зможе підняти вам настрій. Не буде жодного попередження. Це станеться тоді, коли станеться.
Приднуючись, ви чекаєте, і у свій спосіб після мого 3 учасника -пишете свій текст в цій темі (скільки ви берете в діло людей, що за сюрпризи їх чекатимуть, і тоді до Вас долучаються ваші бажаючі, пишучи Я в ділі з ...
Слідкуйте за своєю чергою.
Таким чином нас буде багато і добра у світі стане трохи більше. Давайте робити більше хороших, сповнених любові, речей одне для одного в 2014 році. Без причини, без бажання отримати щось взамін.
А тому, що це притаманно нашій душі - любити та робити добро!"
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.