мала в ванній купається. Прихожу її витягати. Беру рулон туалетного пареу і відмотую шмат. Потім якось прокидаюся від того автопілота - і розумію, шо це я так її витирати збиралася :grin: :grin: :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
irinka та ні)) То просто автомат. Знаю, що маб витерти малу. Знаю що для цього маю в руки взяти річ, якою витирати. Знаю, що річ знаходить з правого від мене боку. Простягаю руку вправо, не доходячи до рушника натикаюся на туалетний папір справа. Тупо беру його)))) Мозги вимкнені от і всі))) Машина)))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Поставила я сьогодні телефон на зарядку і забула (він в мене стоїть тільки на вібро). :oops: Думаю подзвонити до чоловіка-телефона нема :? дзвоню пару раз з домашнього і шукаю телефон :grin:
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
Ой мобільний то взагалі капец. Я його постійно шукаю.... Збиралася я їхати за покупками. Говорила з подругою по телефону. Дивлюся чи все взяла: гроші є а телефону не бачу... В цей момент говорю ПО МОБ ТЕЛ до подруги: не можу мобільного знайти напевне не поклала в сумку :phone:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
ага-ага. Я так вчора тапок шукала. Взула тапок, сказала щось до мами, потім вернулася до взування. Дивлюся - переді мною один тапочок. Починаю шукати другий, а його нема. Десь через 3 хвилини згадала, що я його вже взула :grin:
завезла малого на санках в садік в 9 ранку. В 4 вечора йду з малою зі школи. Мала питає - а чо в коридорі санок нема, де наші санки? І тут мене осіняє - я санки залишила стояти під садіком на вулиці... Бігом пригнала в садік. Дивно, але санки з одіяльцем так і стояли, як я їх зранку залишила. А якби вкрали - було би капєєєц шкода через голову склірозну