happymami » 17 січня 2012, 03:09
темою про кашель я собі навіяла спогади, як малому діатез лікували. Якраз нашу дільничну звільнили. Але в нас дуже кльова медсестра, котра ще мене фактично малою вела. Тому я їй більше довіряю, ніж лікарю навіть. Так от, йду до неї, кажу - в малого на щічці підозріле почервоніння. Вона каже - виключити алергени і діазолін.
Алергени я не виключила, бо він захворів і мед і чаї на травах пити мусів. А там ще Миколая, мандарини... Хоча ніколи нічого подібного не мав, крім як семимісячним мав таке ж від води з крана на попці після купання, то дерматолого мазь тоді нам приписала. Короче, діазолін ми тиждень не пропили, бо мені надоїло, бо ніякого ефекту зовсім не було.
Так от. Коли одужав, пішли брати довідку в садік. Були свята, тому брали не в своєї а в чергової лікарки якоїсь. Побачила щоку, каже - діатез. Попийте гомеопатичні капельки якісь. Купили. Попили дня чотири-п'ять. Теж мені надоїло. Лишилися.
Нині знов пішли до третьої лікарки, котра зараз вроді як дільнична у нас, питаю її за направлення до дерматолога, а вона каже, а нашо? Виключіть алерген і вугілля і діазолін тиждень подавайте.
Короче, таки вернулися до діазоліну. Але цікаво було, як різні лікарі по різному то всьо діло пояснюють і розказують
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))