Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення okcana » 21 вересня 2011, 23:03

А ми зі своїм педіатром дружмо, я ним дуже задоволена, хоча донечка недолюблює. І медсестричка класна!
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення flower » 21 вересня 2011, 23:11

а я ще у дільничої небула ні разу, навіть виписку з роддому ще не занесла, завжди в Тернопіль малу вожу, але треба сходити і всі паперчики їм віддати...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 03:09

темою про кашель я собі навіяла спогади, як малому діатез лікували. Якраз нашу дільничну звільнили. Але в нас дуже кльова медсестра, котра ще мене фактично малою вела. Тому я їй більше довіряю, ніж лікарю навіть. Так от, йду до неї, кажу - в малого на щічці підозріле почервоніння. Вона каже - виключити алергени і діазолін.
Алергени я не виключила, бо він захворів і мед і чаї на травах пити мусів. А там ще Миколая, мандарини... Хоча ніколи нічого подібного не мав, крім як семимісячним мав таке ж від води з крана на попці після купання, то дерматолого мазь тоді нам приписала. Короче, діазолін ми тиждень не пропили, бо мені надоїло, бо ніякого ефекту зовсім не було.
Так от. Коли одужав, пішли брати довідку в садік. Були свята, тому брали не в своєї а в чергової лікарки якоїсь. Побачила щоку, каже - діатез. Попийте гомеопатичні капельки якісь. Купили. Попили дня чотири-п'ять. Теж мені надоїло. Лишилися.
Нині знов пішли до третьої лікарки, котра зараз вроді як дільнична у нас, питаю її за направлення до дерматолога, а вона каже, а нашо? Виключіть алерген і вугілля і діазолін тиждень подавайте.
Короче, таки вернулися до діазоліну. Але цікаво було, як різні лікарі по різному то всьо діло пояснюють і розказують
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Milichka » 17 січня 2012, 10:39

Ми з своїм дільничим педіатром дружимо, але лікуватись ходимо до іншого. :P

Дільнича наша і привітна , і добра, і мила жіночка. Але не внушає довіри, мене питає, "як ти думаєш, може дамо то-то і то-то, а може краще то?" :o :o :o Любиме діло призначати антибіотики з поясненням "щоб не було гірше" :omg:

Ми знайшли свого педіатра, до якого звертаємось приватно.

Дуже цим лікарем задоволена, коли нам уже двоє попередніх лікарів призначали антибіотик, вона нас витянула так. І в знайомих так ж історія, місячну дитину вдома без госпіталізації лікувала, і сина їхнього, якому ставили "бронхіальна асма " за пів року на гомеопатії вилікувала. Якщо комусь потрібно - пишіть в ПП, дам координати. ;-)
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення олеся » 17 січня 2012, 13:32

Milichka написав:Дільнича наша і привітна , і добра, і мила жіночка. Але не внушає довіри, мене питає, "як ти думаєш, може дамо то-то і то-то, а може краще то?" :o :o :o Любиме діло призначати антибіотики з поясненням "щоб не було гірше" :omg:

точно як про нашу... Але при легких симптомах ходжу перевірити малих до неї, а як температура висока чи в меншого приступи ларингіту то їдемо до іншого....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення krapk@ » 17 січня 2012, 14:17

чули, що скоро будемо всім лікарям платити офіційно??
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення олеся » 17 січня 2012, 14:37

krapk@ а що придумали якийсь закон? не можу по іншому висловитися тільки придумали... І куди саме платитимемо???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення irinka » 17 січня 2012, 14:59

svetla написав:Я ніби і не сварилась із дільничним педіатром,але і дружити з нею немає за що.

І теж таке саме, інколи бувало що приписувала дитині дорогі ліки,(коли був кашель написала пити лазолван, а можна було пити амброксол :dash: ) то інколи я її послухаю і роблю по-своєму. ;-) Особливих зауважень в мене до дільничої немає, вона просто виконує свою роботу, навіть коли додому приходить ніколи ніяких грошей не даю.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Сніжинка » 17 січня 2012, 17:06

Ми маємо справу зі своїм дільничим хіба, коли йдемо помірятися і поважитися. Взагалі ми кожного місяця не ходимо, а як подзвонять, то йдемо. Гроші їй не платимо, не дуже вона особливо чимось помагає, а коли в нас шось не так, викликаємо свого приватного педіатра. Ще як малій було 2 міс. і вона дуже часто какала, я то говорю їй при огляді і хотіла показати памперс, бо воно мене тривожило, то дільнича сказала "все добре, нічого собі не видумуй" :shock: :shock: :shock: . Тоді вона втратила в мене довіру. Тепер те шо вона каже, не зважаю, а раджуся з своєю.
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення katia » 17 січня 2012, 20:34

Зараз з педіатрів зняли відповідальність,все на батьках.
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість