Ну до нас ще Дідмороз приходив
І приніс більше, ніж Миколай, бо мама я троха забудькувата і дещо на Миколая не доклала дітям :oops:
Ну саме перше, то хочу подякувати Вірусі за дешевші вдвічі, ніж на ринку подарунки. :гуд: :roses: :roses: :roses:
По друге, я таки вас не послухалася, і купила то, про шо питалася в темі
Чи варто купувати? - | +
Хтось таке цудо бачив, мацав? А в дитинстві такі іграшки любили? Думаю малій на Миколая купити - заодно й моторику розвиває. Але чи не нудна така забавка, га? Просто вартість близько 40 грн... Ну але воно й не маленьке. Але чи якісне... В нас такого не бачила. Може хтось на великому базарібачив чи по супермаркетах дитячих, шоб піти помацати?
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=dcmjRU6X7ag[/youtube_code]
Кулю, в якій лабіринтики і по яких треба кульку котити. Та шо ти. То забавка для всієї сім'ї і для всіх гостей. По перше вона доволі велика. Десь 20 см в діаметрі. По друге - крута. Хоча моя мама на неї матюкається, але я деколи й сама відірватися не можу. Доця теж грається гарно, хоча я переживала шо їй не вистарчатиме терпіння. Інколи таки нею кидає до підлоги. Але загалом - дуже навіть сидить спокійно. Правда просить всіх бути тихо, шоб вона могла зосередитися ;-) . Короче, за тих 40 грн счискільки там воно вартує - таки вартує тих грошей нашій сім'ї :гуд: :гуд: :гуд: :гуд:
Ну а Юрчику приніс
кермо балакаюче на укр мові (шо дивувало практично всіх, хто чув). Ну і яке ще й співає і всі діла з лампочками. І якшо на ринку таке вартує 75-100 грн, то я купила за 40 з копійкам його. Тому тішуся неймовірно
А ще завтра нафоткаю всі ті книжечки дуже дуже дуже кльові. які бабуся на гуртовні книжковій в Терні купила. Зимові. Ми щовечора читаємо їх. Це вопше :гуд: :гуд: :гуд: . Ну і свої подарунки зафоткаю, котрі ще не з'їла,які мені слали і незнайомі тьоті іякі я собі сама купила у Сільпо, причому, дуже цікаво купила. Але про це - завтра. А ви розкажіть, чи у вас шось було під ялинкою (ну у тих, хто таки Дідмороза ще чекає ;-) )