Глобальні оголошення!

Гикавка в дитини (внутрішньоутробно і після народження)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Гикавка в дитини (внутрішньоутробно і після народження)

Повідомлення TattyMummy » 13 березня 2010, 18:25

Ой, а ми в животику гикали і гикали. По два рази на день, тривалістю по пів години. Спочатку чоловік і мама з мене сміялись. Але коли приставили кілька разів руку, то вже просто тішились і дивувались - як таке може бути :) На пізніх термінах було видно, коли я лежала, що дитина гикає, живіт злегка здригався при кожному "гику" :)
Коли синочок народився, то мало що змінилось. Але з часом гикавка ставала рідшою і менш тривалою. Тепер, в 1,2, гикає рідко.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення alenka » 31 березня 2010, 13:45

о і в нас таж сама історія, доця ну кожнісінький день в пузіку гикала, чоловік теж тішився, а мені не до сміху було, бо спати заважало :) і після народження теж щодня по кілька разів гикала, а вже десь із 2-ох місяців - все рідше і рідше
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення мешканка » 31 березня 2010, 14:58

Чула, що, якщо часто гикає дитятко-то бракує кисню...треба лягти, заспокоїтися і глибоко дихати 5-10 хв. Ну, в мене рідко так виходило, хоча друга малеча гикала досить часто.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Любов » 31 березня 2010, 16:20

ой, а в мене такі ритмічні пульсації в животику кожного дня і то по пів години, а то і годину. Я і не знала, що то малюк так гикає, прикольно :) . особливо ввечері, коли збираюся спати лягати, трішки також заважає. Треба буде дихати глибоко тоді, може й справді кисню бракує малючку.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Mary Awa » 28 вересня 2011, 13:35

TattyMummy написав:Ой, а ми в животику гикали і гикали. По два рази на день, тривалістю по пів години. Спочатку чоловік і мама з мене сміялись. Але коли приставили кілька разів руку, то вже просто тішились і дивувались - як таке може бути

І у мене те саме було :grin: Лікарка казала, що на останніх місяцях вагітності дитинка заковтує навколоплідні води і може гикати. І тепер дуже часто гикає, мені аж його шкода, але не знаю, що робити.
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Sawwku » 28 вересня 2011, 13:42

Mary Awa написав:але не знаю, що робити.

або нічого, пройде. або дай цицю, нам помогало.
новонароджені часто гикають через недосконалість нервової системи (щось таке читала). або як їсть взахльоб, разом з повітрям. або верещить.
короч, то не є страшно. але як переживаєш, то дай цицю ;-)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Nymydora » 29 вересня 2011, 01:25

о, а наш певно був би чемпіоном з гикання. В животі гикав дуже часто, кожен день по кілька разів. І після народження так само. А зараз вже рідше набагато.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Зоряна » 14 січня 2012, 23:00

Моє малятко гикало постійно в животику.Зараз теж гикає.Але я замітила що це тільки після годування,коли не потримаю вертикально і вона не відригне.Коли починає гикати,то підгодовую молочком і тоді перестає.
Зоряна Офлайн

Повідомлення ксю » 15 січня 2012, 19:42

В мене донечка ікала в животіку десь після 30 неділь почті кожного дня, народилась відразу стала ікати ще в пологовом будинку нічого срашного в цьому нема. Мені приватний лікар казав давати столову ложку кипячоної води нам допомагало ікать переставала.
ксю Офлайн

Повідомлення Lusik » 15 січня 2012, 20:23

І Іллюшка в животику гикав досить часто, то я пробувала різні варіанти-спочатку пробувала щось їсти, або пити, а потім помітила, що якщо дійсно заспокоїтися і глибоко дихати , то гикавка в малятка швидше минала.
Але і потім підмітила теж, що найчастіше гикати маля починало в животику після того як як поїла-не знаю як це повязано.
І тепер гикає, але рідше 2-3 дні в тижні, але якщо так , то напротязі дня декілька разів.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Поперед.Далі

Повернутись до Перші неприємності зі здоров'ям (до року)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей