Глобальні оголошення!

Перша шлюбна ніч

Перша шлюбна ніч

Повідомлення Melisa » 17 травня 2010, 14:49

Так, стоп, не треба на мене нападати. Нічого поганого в цій темі я не бачу. Ось, подивіться, що я знайшла http://www.rozdum.org.ua/?p=184. На основі цього і вирішила створити дану тему. А що? Ми, наприклад, у шлюбну ніч рахували гроші і розплутували мою зачіску. :o Справа в тому, що в перукарні мені наклеїли (!) багато перлинок на волосся. :sos: А як їх змиєш? Тільки віддирати. Відчіпали обоє, потім я мила голову. Такі були втомлені після гулянки, що ні на що більше сил не зоставалось. :)
А що ви робили у першу шлюбну ніч? ;) Ділимось, не соромимось. ;)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Перша шлюбна ніч

Повідомлення kamisia » 17 травня 2010, 14:57

Перлини ми не вимивали))) Рахували гроші, то факт. А потім спали.... бо по- перше були вимучені, а по- друге мені лікар заборонив :D , мене день перед весіллям з лікарні виписали, на збереженні лежала. Добре шо виписав, а то казав шо при вході у відділення браму поставить, а в буфеті поляну накриє :lol: 8-)
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Natalinda » 17 травня 2010, 15:05

Я досі себе почуваю трохи винною за ту першу шлюбну ніч :cry:
Ми з горою квітів приїхали додому (до чоловіка), а одяг на завтра я забула в ресторані. Оскільки разом ми не жили, то в нього відповідно ніякого мого одягу не було, машини в нас теж ще не було, а завтра на ранок треба було їхати до батьків. Тому чоловік знов викликав таксі і поїхав до ресторану. Я за той час встигла і роздягнутися і помитися і квіти в ванну запхати, і влягтися.
Лише за певний час я дізналася, що плаття розшнуровувати хотів він, і панчохи знімати теж... а я дурепа геть втратила романтичний настрій :dash:
Гроші ми рахували десь на третій чи четвертий день, на тоді ж відклалася і перша шлюбна ніч, бо були день і ніч в розїздах.
Так що вигодую синочка і худатиму до весільного плаття, бо вже стільки часу пройшло, а я ще чоловіку коє шо должна 8-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ira » 17 травня 2010, 15:11

Наша перша шлюбна ніч була в готелі. Ми теж рахували гроші, але й про подружній обов"язок не забули ;)
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення happymami » 17 травня 2010, 15:35

Тю. Спитаєш, Неля, таке))) Хоть вбий - не помню шо робили :oops: . Даааавноооо то було :lol: .
А якшо серйозно, то памнятаю, шо гроші я точно тасувала в конвертах, то певно й рахувала також.. А решта як в тумані. Спати хтіла дико.
Ааа. Згадала. Нич не було, бо з нами в кімнаті поклали одну чоловікову родичку, бо не було більше місця ніде. Точно. Згдала. Йой. А я вже й забула. Та ну його...
Згадала, шо я вже й забула шо маю злитися за таке "мудре" рішення в шлюбну ніч молодятам родичку "підкласти"... Але загалом були тааакі змучені, шо відрубалися зразу ж. І зачіску не розплутували. Наступного дня ще з нею красувалася. Гарно вклали.
Такшо перша шлюбна ніч, то тіко для рамантіків, а не для таких... общім як мій муж :cry: :cry: :cry:
Хочу заміж :o :o :o :lol:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Oksana » 17 травня 2010, 15:51

:) гроші рахували на наступний день, зранку... Ну, а в першу шлюбну ніч....ну всьо як полагається :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 17 травня 2010, 18:59

а ми чесно виконали подружній обовязок :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 17 травня 2010, 19:19

Oksana написав::) гроші рахували на наступний день, зранку... Ну, а в першу шлюбну ніч....ну всьо як полагається :oops:

у нас було аналогічно :P
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Любов » 17 травня 2010, 20:18

ми також втекли після всього святкування в готель і ще бутилочку шампанського захопили з собою, хоч і були замучені, але всьо як полагається відбулося :D .
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення wowkai » 18 травня 2010, 17:07

happymami написав:Тю. Спитаєш, Неля, таке))) Хоть вбий - не помню шо робили :oops: . Даааавноооо то було :lol: .
А якшо серйозно, то памнятаю, шо гроші я точно тасувала в конвертах, то певно й рахувала також.. А решта як в тумані. Спати хтіла дико.
Ааа. Згадала. Нич не було, бо з нами в кімнаті поклали одну чоловікову родичку, бо не було більше місця ніде. Точно. Згдала. Йой. А я вже й забула. Та ну його...
Згадала, шо я вже й забула шо маю злитися за таке "мудре" рішення в шлюбну ніч молодятам родичку "підкласти"... Але загалом були тааакі змучені, шо відрубалися зразу ж. І зачіску не розплутували. Наступного дня ще з нею красувалася. Гарно вклали.
Такшо перша шлюбна ніч, то тіко для рамантіків, а не для таких... общім як мій муж :cry: :cry: :cry:
Хочу заміж :o :o :o :lol:

та лан яка там шлюбна. ми приперлись в 5 ранку полягали як штабеля хто де бачив. зранку ще від дивувались як стільки народу в хаті вмістилось. що я казав що на пяну голову завжди вмістимість більша))
wowkai Офлайн

Далі

Повернутись до Весільний переполох

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей