Глобальні оголошення!

Квест: "Спішимо до Нового року2012". Завершився

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Виконуємо завдання новорічного квесту!

Повідомлення nataljka » 04 січня 2012, 22:58

Но самое главное имя, с которым Господь Бог открылся человечеству - Иисус, которое означает "Спаситель": Матфея 1:20-21 Иосиф, сын Давидов! не бойся принять Марию, жену твою, ибо родившееся в Ней есть от Духа Святого; родит же Сына, и наречешь Ему имя Иисус, ибо Он спасет людей Своих от грехов их

Об Иисусе Библия говорит, что Он есть камень, пренебреженный вами зиждущими, но сделавшийся главою угла, и нет ни в ком ином спасения, ибо нет другого имени под небом, данного человекам, которым надлежало бы нам спастись (Деяния 4:11-12).

Псалом 19:8 Иные - колесницами, иные - конями, а мы - именем Господа, Бога нашего, хвалимся.

Мы хвалимся Господом, потому что Он есть наш Творец и Спаситель. Он не только сотворил нас по Своему образу и подобию, но также пришёл на Землю и умер за наши грехи на Кресте.
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Повідомлення lerumpochka » 04 січня 2012, 23:16

дівчатка, не прийміть як придираня, але цитати з Нового Заповіту ;-)

Правдивий Бог і Вічне Життя 1Ів 5:20 Знаємо, що Божий Син прийшов і дав нам розум, аби ми пізнали правдивого та були в правдивому - в його Сині Ісусові Христі. Він правдивий Бог і вічне життя.

Людський Син Ів. 6:27 Працюйте ж не на поживу, що гине, але на поживу, що залишається на вічне життя, які дасть вам Людський Син; бо призначив його Бог Батько.

Син Божий Мт. 14:33 А ті, що були в човні, вклонилися Йому, кажучи: Ти справді Божий Син.

Емануїл Мт. 1:23 Ось, діва матиме в лоні і народить Сина, і дадуть Йому ім'я Емануїл, що означає: З нами Бог.  

Бог сущий над всем: Рим 9:5

Бог і Спаситель Тит 2:13 очікуючи блаженної надії і появи слави великого Бога й Спасителя нашого Ісуса Христа

Спаситель Світу Iван.4:42 А до жінки казали вони: Не за слово твоє ми вже віруємо, самі бо ми чули й пізнали, що справді Спаситель Він світу!

Христос ДІї 2:36 Ото ж, нехай ввесь Ізраїлів дім твердо знає, що і Господом, і Христом учинив Бог Його, Того Ісуса, що Його розп'яли ви!

Господь Рим 10:9Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся,

Господь слави 1Кор 2:8   яку ніхто з володарів цього віку не пізнав; коли б бо пізнали були, то не розп'яли б вони Господа слави!

Цар над царями Об. 17:14 Вони воюватимуть проти Агнця та Агнець переможе їх, бо Він Господь над панами та Цар над царями.

Пан над панами 1Тим.6:15 що його свого часу покаже блаженний і єдиний міцний, Цар над царями та Пан над панами,

Агнець Об.14:1-4 І я глянув, і ось Агнець стоїть на Сіонській горі, а з Ним сто сорок чотири тисячі, що мають Ім'я Його й Ім'я Отця Його

Господь над панами Об. 19:16 І Він має на шаті й на стегнах Своїх написане ймення: Цар над царями, і Господь над панами.

Альфа і Омега: Об 1:8 Я Альфа й Омега, говорить Господь, Бог, Той, Хто є, і Хто був, і Хто має прийти, Вседержитель!

Початок і Кінець Об 21:5,6  І сказав Він мені: Сталося! Я Альфа й Омега, Початок і Кінець. Хто прагне, тому дармо Я дам від джерела живої води.

Вседержитель Об.4:8 І спокою не мають вони день і ніч, промовляючи: Свят, свят, свят Господь, Бог Вседержитель, що Він був, і що є, і що має прийти!

Святий і Праведний Дії 3:14 Але ви відцурались Святого та Праведного, і домагалися видати вам душогубця.

Божий Святий Мк. 1:24 і сказав: Що Тобі до нас, Ісусе Назарянине? Ти прийшов погубити нас. Я знаю Тебе, хто Ти, Божий Святий.

Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення flower » 04 січня 2012, 23:20

Агнец Божий Библия. Иоанна 1:29
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 04 січня 2012, 23:21

Истинная виноградная лоза Библия. Иоанна 15:1
Хлеб жизни Библия. Иоанна 6:35
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення lerumpochka » 04 січня 2012, 23:35

Син Бога Живого Мф 16:16 А Симон Петро відповів і сказав: Ти Христос, Син Бога Живого!

Наріжний Камінь Мк 12:10 Чи ви не читали в Писанні: Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем!

Слово Бога Об. 19:13   І зодягнений був Він у шату, покрашену кров'ю. А Йому на ім'я: Слово Боже.

Пророк: Ів 6:14   А люди, що бачили чудо, яке Ісус учинив, гомоніли: Це Той справді Пророк, що повинен прибути на світ!

Світло для світу  Ів. 8:12   І знову Ісус промовляв до них, кажучи: Я Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя.

Добрий пастор Ів 10:11 Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці.

Воскресіння і життя Ів. 11:25 Промовив до неї Ісус: Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити.

Цар Ізраїлів Ів. 12:13 то взяли вони пальмове віття, і вийшли назустріч Йому та й кричали: Осанна! Благословенний, хто йде у Господнє Ім'я! Цар Ізраїлів!

Дорога, і Правда, і Життя Ів 14:6   Промовляє до нього Ісус: Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене.

Цар Юдейський Ів. 19:21 А Пилат написав і написа, та й умістив на хресті. Було ж там написано: Ісус Назарянин, Цар Юдейський.  

Начальник життя Дії 3:15 Начальника ж життя ви забили, та Його воскресив Бог із мертвих, чого свідками ми!

Начальник і Спас Дії 5:31 Його Бог підвищив Своєю правицею на Начальника й Спаса, щоб дати Ізраїлеві покаяння і прощення гріхів.

Суддя для живих та мертвих Дії 10:42 І Він нам звелів, щоб народові ми проповідували та засвідчили, що то Він є призначений Богом Суддя для живих і для мертвих.

Наша Пасха: 1Кор 5:7 Отож, очистьте стару розчину, щоб стати вам новим тістом, бо ви прісні, бо наша Пасха, Христос, за нас у жертву принесений.  

Останній Адам: 1Кор 15:45-47 Так і написано: Перша людина Адам став душею живою, а останній Адам то дух оживляючий.

Голова тіла, Церкви Кол 1:18 І Він Голова тіла, Церкви. Він початок, первороджений з мертвих, щоб у всьому Він мав першенство.

Посередник 1Тим 2:5 Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,

Суддя праведний 2Тим 4:8 Наостанку мені призначається вінок праведности, якого мені того дня дасть Господь, Суддя праведний; і не тільки мені, але й усім, хто прихід Його полюбив.

Первосвященник Євр 4:14 Отож, мавши великого Первосвященика, що небо перейшов, Ісуса, Сина Божого, тримаймося ісповідання нашого!

Лев з племени Юдиного Об. 5:5 А один із старців промовив до мене: Не плач! Ось Лев, що з племени Юдиного, корень Давидів, переміг так, що може розгорнути книгу, і зламати сім печаток її.

Корінь і рід Давидів Об. 22:16      Я, Ісус, послав Свого Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах. Я корінь і рід Давидів, зоря ясна і досвітня!

Зоря ясна і досвітня! Об. 22:16 Я, Ісус, послав Свого Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах. Я корінь і рід Давидів, зоря ясна і досвітня!

Син Давидів Матв.22:42 і сказав: Що ви думаєте про Христа? Чий Він син? Вони Йому кажуть: Давидів.

Двері віцям Iван.10:7 І знову промовив Ісус: Поправді, поправді кажу вам, що Я двері вівцям.

Світло Iван.12:46 Я, Світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто вірує в Мене, у темряві не зоставався.

Учитель Iван.13:13 Ви Мене називаєте: Учитель і Господь, і добре ви кажете, бо Я є.

Той, хто спочатку Ів. 8:25 А вони запитали Його: Хто Ти такий? І Ісус відказав їм: Той, Хто спочатку, як і говорю Я до вас.
Востаннє редагувалось lerumpochka в 04 січня 2012, 23:44, всього редагувалось 1 раз.
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 23:43

я знаю хто виграэ :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lerumpochka » 04 січня 2012, 23:45

Перлинка написав:я знаю хто виграэ :grin:

я теж)))) ;-) думаю шо знаю
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення ЗІрка » 05 січня 2012, 02:00

і це буде заслужено :clapping2:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення happymami » 05 січня 2012, 02:49

ну головний приз то ясно хто виграє. Той, хто ще ні одного завдання не пропустив ;-) :гуд:
Але ж є ще 5 допоміжних призів. Отут особисто для мене наразі ще загадка ;-) :-|
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Liljondr » 05 січня 2012, 03:52

lerumpochka the best!!!
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей