lerumpochka » 04 січня 2012, 23:35
Син Бога Живого Мф 16:16 А Симон Петро відповів і сказав: Ти Христос, Син Бога Живого!
Наріжний Камінь Мк 12:10 Чи ви не читали в Писанні: Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем!
Слово Бога Об. 19:13 І зодягнений був Він у шату, покрашену кров'ю. А Йому на ім'я: Слово Боже.
Пророк: Ів 6:14 А люди, що бачили чудо, яке Ісус учинив, гомоніли: Це Той справді Пророк, що повинен прибути на світ!
Світло для світу Ів. 8:12 І знову Ісус промовляв до них, кажучи: Я Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя.
Добрий пастор Ів 10:11 Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці.
Воскресіння і життя Ів. 11:25 Промовив до неї Ісус: Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити.
Цар Ізраїлів Ів. 12:13 то взяли вони пальмове віття, і вийшли назустріч Йому та й кричали: Осанна! Благословенний, хто йде у Господнє Ім'я! Цар Ізраїлів!
Дорога, і Правда, і Життя Ів 14:6 Промовляє до нього Ісус: Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене.
Цар Юдейський Ів. 19:21 А Пилат написав і написа, та й умістив на хресті. Було ж там написано: Ісус Назарянин, Цар Юдейський.
Начальник життя Дії 3:15 Начальника ж життя ви забили, та Його воскресив Бог із мертвих, чого свідками ми!
Начальник і Спас Дії 5:31 Його Бог підвищив Своєю правицею на Начальника й Спаса, щоб дати Ізраїлеві покаяння і прощення гріхів.
Суддя для живих та мертвих Дії 10:42 І Він нам звелів, щоб народові ми проповідували та засвідчили, що то Він є призначений Богом Суддя для живих і для мертвих.
Наша Пасха: 1Кор 5:7 Отож, очистьте стару розчину, щоб стати вам новим тістом, бо ви прісні, бо наша Пасха, Христос, за нас у жертву принесений.
Останній Адам: 1Кор 15:45-47 Так і написано: Перша людина Адам став душею живою, а останній Адам то дух оживляючий.
Голова тіла, Церкви Кол 1:18 І Він Голова тіла, Церкви. Він початок, первороджений з мертвих, щоб у всьому Він мав першенство.
Посередник 1Тим 2:5 Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,
Суддя праведний 2Тим 4:8 Наостанку мені призначається вінок праведности, якого мені того дня дасть Господь, Суддя праведний; і не тільки мені, але й усім, хто прихід Його полюбив.
Первосвященник Євр 4:14 Отож, мавши великого Первосвященика, що небо перейшов, Ісуса, Сина Божого, тримаймося ісповідання нашого!
Лев з племени Юдиного Об. 5:5 А один із старців промовив до мене: Не плач! Ось Лев, що з племени Юдиного, корень Давидів, переміг так, що може розгорнути книгу, і зламати сім печаток її.
Корінь і рід Давидів Об. 22:16 Я, Ісус, послав Свого Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах. Я корінь і рід Давидів, зоря ясна і досвітня!
Зоря ясна і досвітня! Об. 22:16 Я, Ісус, послав Свого Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах. Я корінь і рід Давидів, зоря ясна і досвітня!
Син Давидів Матв.22:42 і сказав: Що ви думаєте про Христа? Чий Він син? Вони Йому кажуть: Давидів.
Двері віцям Iван.10:7 І знову промовив Ісус: Поправді, поправді кажу вам, що Я двері вівцям.
Світло Iван.12:46 Я, Світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто вірує в Мене, у темряві не зоставався.
Учитель Iван.13:13 Ви Мене називаєте: Учитель і Господь, і добре ви кажете, бо Я є.
Той, хто спочатку Ів. 8:25 А вони запитали Його: Хто Ти такий? І Ісус відказав їм: Той, Хто спочатку, як і говорю Я до вас.
Востаннє редагувалось
lerumpochka в 04 січня 2012, 23:44, всього редагувалось 1 раз.
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)