Перлинка написав:приколюєшся,свої фотки ,я сьодні вперше за місяць брови пощипала,аж на бороді росли

:гуд: :гуд: :гуд:
Аналогічно :grin: . Така запара з роботою, що щипаю брови лише тоді, коли маю кудись йти

. А коли друзі в гості просяться - морожуся як можу, шоб тіко мене ніхто не бачив :istereka: :istereka: :istereka: . Але нічьо. Потроху теж починаю відходити. :oops:
пі.сі. А я так файно зустріла Новий рік шо капєц. Програма була дуже кльово продумана, відповідно, я ні втомитися не встигла, ні надто спотіти, ні надто знудитися, ні переїстися. Була я на костюмованій вечірці всіх молодіжних християнських спільнот міста. То приблизно сотня людей прийшла.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Був дуууже кльовий КВН. Я теж трохи приймала участь. Але більше просто ржала. Були оригінальні конкурси, яких я ще не бачила. Одним словом, додому ніхто не хотів розходитися. А я себе за шкірку витягнула в 6 ранку звідти, бо вдень гості мали прийти, а треба було ще прибрати і виспатися

. Святкувала я без малявок, тому дуууже кльово відпочила, бо перед тим вони дуже гарно мені дали "жАру". Але всеодно встигла скучитися за ними, зважаючи, що на святкуванні були дітки і 7 міс і рочок... То троха таки ностальгувала за своїми, коли бачила тих пупсиків :-|