Глобальні оголошення!

Як і де святкуєте НР?

Модератор: Сяна

Re: Як і де святкуєте НР?

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 01:36

олівє їла

все їм в смислі чи я на дієті худаючій?я дуже давно їм все і не можу ніяк спинитись,лиш короткий період дечого не їла

олівє-так
тірамісу робила,але не їла,він мені вже :mrgreen:
шампанське не пила,і взагалі нічого не пила,шампанського дома не було
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 01:58

шось я про олівє забагато написала :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 04 січня 2012, 02:36

Перлинка написав:приколюєшся,свої фотки ,я сьодні вперше за місяць брови пощипала,аж на бороді росли

:lol: :lol: :lol: :lol: :гуд: :гуд: :гуд:
Аналогічно :grin: . Така запара з роботою, що щипаю брови лише тоді, коли маю кудись йти :dash: :dash: :dash: . А коли друзі в гості просяться - морожуся як можу, шоб тіко мене ніхто не бачив :istereka: :istereka: :istereka: . Але нічьо. Потроху теж починаю відходити. :oops:

пі.сі. А я так файно зустріла Новий рік шо капєц. Програма була дуже кльово продумана, відповідно, я ні втомитися не встигла, ні надто спотіти, ні надто знудитися, ні переїстися. Була я на костюмованій вечірці всіх молодіжних християнських спільнот міста. То приблизно сотня людей прийшла.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Був дуууже кльовий КВН. Я теж трохи приймала участь. Але більше просто ржала. Були оригінальні конкурси, яких я ще не бачила. Одним словом, додому ніхто не хотів розходитися. А я себе за шкірку витягнула в 6 ранку звідти, бо вдень гості мали прийти, а треба було ще прибрати і виспатися :crazy: . Святкувала я без малявок, тому дуууже кльово відпочила, бо перед тим вони дуже гарно мені дали "жАру". Але всеодно встигла скучитися за ними, зважаючи, що на святкуванні були дітки і 7 міс і рочок... То троха таки ностальгувала за своїми, коли бачила тих пупсиків :-|
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2012, 02:50

mari написав: Ще годуєш? Розумниця!!!!!!!!! :roses:

марі ,я ніколи не була противницею гв і щиро шкодую що стрших не вийшло,особливо зараз ,маючи можливість порівняти свої стосунки з дитиною яку годую і яких не годувала
але я проти фанатизму гв , довгогодування до самовідвалу і т.д , визнаю лиш один фанатизм,самі знаєте який
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення okcana » 04 січня 2012, 19:04

Ми НР зустрічали дома у колі сімї.
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення Сяна » 01 грудня 2012, 14:39

ну що, лишився місяць до НР! :))
в когось вже є плани?
я дуже люблю НР, прикрашати ялинку, гірлянди вішати... (вірю, шо світло таки буде :\: )
поки планів нема ніяких, завжди якось в останні дні все вирішується, але, думаю, будем вдома, вкладу малечу свою спати, може, якийсь фільм з чоловіком подивимся під тему (страх як не люблю тих "вогників" то телевізору) та й усьо
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Shalimar » 01 грудня 2012, 15:56

если все срастется, это будет мой первый НГ у клюбитанци
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Lenysa » 01 грудня 2012, 17:26

Всі роки святкували з друзями: гучно і весело і до ранку. Минулого року святкували НР. в селі. бо малій було лише 16 днів.А після пологів ми поїхали в село (по допомогу). А цього року думали з кумами святкувати, у них теж донечка правда на 3 місяці молодша,але ми з ними завжди разом :hi: А мої батьки взяли і влаштували нам подарунок купили квитки на 31 грудня :clapping: . то тепер ми будемо святкувати з ними в дома.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Галина » 01 грудня 2012, 17:42

Ми мабуть будемо у друзів, в них донечка так ж як моя (різниця пів доби). Як будемо всі здорові, то будемо компанією і з дітками.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення flash-ka » 01 грудня 2012, 19:30

цікаво....мабуть буде щось нове для нашої сім'ї, бо нас вже троє !!!
зазвичай ми зустрічали десь далеко в Карпатах, а цього року певно вдома будемо купкою.... :+++:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Поперед.Далі

Повернутись до Новорічно-різдвяні свята

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей