georginochka написав:Дівчата, а хтось користувався симпто-термальним методом, як єдиною контрацепцією і при цьому вагітнів тільки тоді коли хотів?
Ну я. ;-) Перед народженням Давида користувалась рік, бо після завмерлої вагітності лікарі рекомендували утриматись саме на такий срок, а потім пішла "ва-банк". :grin: А після народженння Терези десь біля півроку, здається, лінь графіки шукати...
Lesya написав:А поки користуватись природнім плануванням не виходить, бо стаю до малої вночі кілька разів.
Наскільки я орієнтуюся, то для правильної інтерпретації температурних показів треба не менше 3-х (можу на годину помилятись) годинного сну. Тобто, якщо міряєш в 8 ранку (+/- півгодини), то нормальний сон має тривати десь з 5 до 8 ранку. Якщо так виходить, то показники будуть адекватні і можна цим методом користуватись. А чому встаєш до малої, разом спати не виходить, чи не прихильник того? В мене трохи інша була проблема деякий час. Мала спала зі мною, але я її висаджувала на горщик, і доки часто доводилось це робити на протязі ночі, а особливо під ранок, то я цим методом планування не могла толком скористатися.